<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailman blogi

Haemme Ouluun perustettavaan yksikköön MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Kirjoittanut Myynninmaailma on 30.04.2018

Myynninmaailma Oy tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen. Meiltä löytyy saman katon alta kaikki tarvittava kasvuhaluisille yrityksille. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli n. 1,3 M€ ja yritys on kovassa kasvussa. Avaamme Seinäjoen ja Tampereen toimipisteiden rinnalle uuden toimipisteen Ouluun. Tutustu meihin tarkemmin verkkosivustollamme www.myynninmaailma.fi.

Haemme Ouluun perustettavaan yksikköön liiketoimintaymmärrystä omaavaa MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ 

Päätehtävänäsi on myydä B2B-yritysasiakkaille myynnin ja markkinoinnin tehostamispalveluja. Alkuvaiheessa tärkein tehtäväsi on toimintamme kasvattaminen uusasiakashankinnan keinoin Oulussa ja sen lähialueilla. Työssäsi prospektoit, kontaktoit ja tapaat asiakkaita, avaat ovia ja viet myyntiprojekteja määrätietoisesti eteenpäin yhdessä asiantuntijoidemme kanssa, Tärkein asiakaskohderyhmäsi on B2B-liiketoimintaa harjoittavat pk-yritykset. Tehtävän suunniteltu aloitusajankohta on elokuussa 2018.

Odotamme sinulta vahvaa päättäjäverkostoa alueella, kykyä keskustella asiakkaan liiketoiminnasta, selvittää tarpeita sekä ratkaista ongelmia. Herätät luottamusta vakuuttavalla olemuksellasi, hyvillä vuorovaikutustaidoillasi sekä jämäkillä toimintatavoillasi. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja tavoitteellinen ja olet valmis käärimään hihat tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • merkityksellistä bisnesverkostoa sekä kykyä ja halua verkostoitua
  • liiketoimintaymmärrystä
  • vahvaa kokemusta B2B-myynnistä
  • kaupallista tai muuta soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi tai KTM
  • markkinoinnin ymmärrystä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteista ja aktiivista työskentelytapaa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan keskeiseksi tekijäksi hienoon kasvutarinaan. Saat työkalupakkiisi eteenpäin pyrkivän yritysilmapiirin, valmiin konseptin, asiakkaalle todellista hyötyä tuottavan palveluvalikoiman sekä innostuneen ja osaavan organisaation tuen. Tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta sekä nousta omalla tekemiselläsi urallasi seuraavalle portaalle ja luoda uusia mahdollisuuksia.

Ole yhteydessä, jos kiinnostaa kuulla lisää!

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Lähetä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi ja CV:si hakulinkin kautta viimeistään to 31.5. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lähetä hakemuksesi täältä!

Kirjoittanut Myynninmaailma