<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailman blogi

Haemme Seinäjoelle tai Tampereelle ART DIRECTORia

Kirjoittanut Myynninmaailma on 14.06.2018

Myynninmaailma Oy on kokonaisvaltainen markkinointitoimisto ja myynnin edistäjä, jonka ydinosaamista on erityisesti B2B-myynnin kehittäminen. Myynninmaailma tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen. Meiltä löytyy saman katon alta kaikki tarvittava kasvuhaluisille yrityksille. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli n. 1,2 M₠ ja yritys on kovassa kasvussa. Avaamme Seinäjoen ja Tampereen toimipisteiden rinnalle uuden toimipisteen Ouluun. Tutustu meihin tarkemmin verkkosivustollamme www.myynninmaailma.fi.

Haemme Seinäjoelle tai Tampereelle ART DIRECTORia

Etsimme joukkoomme kokenutta ja innostavaa AD:ta, jolle markkinointi ja sisällöt ovat intohimo.

Tehtävässä vastaat koko yrityksen tuottaman materiaalin ja mainonnan linjasta sekä laadusta yhdessä tiimin kanssa.  Olet merkittävässä roolissa suunnittelemassa asiakkaillemme tuottoisaa markkinointia etenkin visuaalisesta näkökulmasta. Pääset osallistumaan myös kampanjoiden ja materiaalien toteutukseen.

Odotamme sinulta varmaa otetta ja reipasta asennetta työhön. Olet toimeen tarttuva alan ammattilainen, jolta ei hanskat tipahda haastavassakaan tilanteessa.  Pääset jatkuvasti ideoimaan uusia markkinoinnin keinoja tiimimme kanssa sekä hiomaan myös vanhoja entistäkin paremmaksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan keskeiseksi tekijäksi hienoon kasvutarinaan. Pääset rakentamaan omaa toimenkuvaasi ja tuomaan oman luovan persoonasi vapaasti esille. Meiltä saat upean työporukan, vaihtelevia projekteja, joustavan työn ja osallistavan sekä nuorekkaan ilmapiirin. Paiskimme töitä toden teolla, mutta osaamme myös heittää kunnolla vapaalle koko porukan voimin. Panostamme paljon hyvinvointiisi ja tästä meillä on osoituksena kattavat työsuhde-edut.

Tehtävässä onnistut varmasti, kunhan sinulla on:

  • vähintään neljän vuoden työkokemus vastaavan kaltaisista tehtävistä
  • alan koulutus
  • Adoben tuoteperheen tuntemus (erityisesti Photoshop, Illustrator ja InDesign)
  • tuntemusta myös uusista markkinoinnin keinoista ja kanavista
  • suomen- ja englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito
  • liiketoimintaymmärrystä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön

 

Lähetä hakemus palkkatoiveen ja työnäytteiden kera Mikolle viimeistään 30.7.2018. mikko.isoniemi@myynninmaailma.fi, puh. 040 746 5188. Tehtävän lisätiedustelut saat sähköpostitse Mikolta.

Kirjoittanut Myynninmaailma