<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailman blogi

Haemme Seinäjoelle Web Developer:iä

Kirjoittanut Myynninmaailma on 03.07.2018

Myynninmaailma Oy on kokonaisvaltainen markkinointitoimisto ja myynnin edistäjä, jonka ydinosaamista on erityisesti B2B-myynnin kehittäminen. Myynninmaailma tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen. Meiltä löytyy saman katon alta kaikki tarvittava kasvuhaluisille yrityksille. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli n. 1,2 M₠ ja yritys on kovassa kasvussa. Avaamme Seinäjoen ja Tampereen toimipisteiden rinnalle uuden toimipisteen Ouluun. Tutustu meihin tarkemmin verkkosivustollamme www.myynninmaailma.fi.

Haemme Seinäjoelle Web Developer:iä

Etsimme joukkoomme uteliasta, oppimiskykyistä ja kehittyvää Web Developeriä, jolla on erityisesti Wordpress hallussa.

Tehtävässä pääset toteuttamaan asiakasyrityksillemme erilaisia verkkosivustoja käyttäen pääsääntöisesti Wordpressiä. Osallistut sivustoprojekteihin ja olet mukana myös sivustojen jatkokehityksessä. Tehtävässä kommunikoit aktiivisesti asiakkaiden suuntaan ja ideoit säännöllisesti uusia ratkaisuja. Työkaverina pääset täydentämään tiimiä merkittävänä pelaajana web-kehityksen saralla.

Odotamme sinulta varmaa otetta ja reipasta asennetta työhön. Olet innokas kokeilemaan uutta, haastat itseäsi kehittymään oma-aloitteisesti ja samalla haastat muita tiimissäsi. Sitoudut tekemään työt parhaalla mahdollisella taidollasi ja hoidat luvatut tehtävät aina aikataulussa. Omaat tekniset ongelmanratkaisutaidot ja visuaalisen näkemyksen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan keskeiseksi tekijäksi hienoon kasvutarinaan. Pääset toteuttamaan monipuolisia sivustoja ja opit jatkuvasti uutta sivustojen kehittämisestä sekä myynnistä ja markkinoinnista. Kanssamme pääset nauttimaan nuorekkaasta ja rennosta työilmapiiristä sekä joustavasta työstä, jossa saat varmasti sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta. Välillä venymme projektien aikataulujen mukaan, mutta välillä heitämme vapaalle koko porukan voimin. Työnantajana panostamme paljon hyvinvointiisi ja tästä meillä on osoituksena kattavat työsuhde-edut.

Tehtävässä onnistut parhaiten, jos sinulla on:

  • kokemusta verkkosivujen suunnittelusta, toteutuksesta ja kehitystyöstä
  • kolmannen asteen koulutus
  • tuntemusta Wordpress, Html, CSS
  • suomen- ja englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito
  • oma-aloitteista, aktiivista otetta työhön ja kommukointitaitoja
  • muista mainita myös mahdollinen kokemuksesi verkkokaupoista, web-analytiikasta tai hakukoneoptimoinnista

Lähetä hakemus palkkatoiveen ja työnäytteiden kera Mikolle viimeistään 31.7.2018 mikko.isoniemi@myynninmaailma.fi, puh. 040 746 5188. Tehtävän lisätiedustelut sähköpostilla.

Kirjoittanut Myynninmaailma