<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailman blogi

Päätöksenteon psykologia – tunnista 4 vaihetta, joista on apua muutoksen johtamiseen ja myyntityöhön

Kirjoittanut Kati Viikilä on 02.11.2017

Jokainen ihminen tekee päätöksiä samalla tavalla. Ymmärtääksesi asiakkaidesi päätöksentekoprosessia ja saadaksesi alaisille läpi organisaatiossa vaadittavia muutoksia, sinun tulee ymmärtää ja tunnistaa päätöksenteon eri vaiheet. Ymmärtämällä missä vaiheessa päätöksentekijä on, osaat käyttää oikeaa strategiaa vaikuttaaksesi häneen.

Lue lisää

4 haastetta, jotka B2B-myynnin johtajan tulee selättää pärjätäkseen ostamisen murroksessa

Kirjoittanut Markus Jokinen on 13.10.2017

Myynti ja markkinointi on muuttunut rajua vauhtia B2B-liiketoiminnan saralla. Esimerkiksi globalisaatio on kiristänyt jo aiemmin kilpailua huomattavasti, mutta viime aikoina erityisesti digitalisaatio on vaikuttanut siihen, kuinka B2B-päättäjät ostavat. Elämme nykyään ostajan aikakautta. Aiemmin myyjä ja myyntiorganisaatio pystyivät vahvasti hallitsemaan asiakkaan ostoprosessia, mutta nykyään perinteisillä myynnin ja markkinoinnin keinoilla suuri osa asiakkaan ostoprosessista jää kokonaan myyntiorganisaation ulottumiin. Myynnin johtajan onkin tärkeä huomioida erityisesti muutama muutos ja vaatia kehitystä myös yrityksensä markkinointiosastolta.

Lue lisää

Miksi kannattaa hyödyntää sosiaalista mediaa B2B-markkinoinnissa?

Kirjoittanut Ville Orrenmaa on 08.12.2016

Usein kuulee sanottavan, että sosiaalinen media on markkinointikanavana vain kuluttajia varten. Mutta voiko ja kannattaako sosiaalista mediaa hyödyntää myös B2B-markkinoinnissa? Tässä sinulle neljä hyvää syytä, miksi sosiaalista mediaa kannattaa ehdottomasti hyödyntää B2B-markkinoinnissa.

Lue lisää

Miksi viimeistään nyt myynnin johtajan tulisi huomioida digitalisaatio?

Kirjoittanut Mikko Isoniemi on 08.11.2016

Miten yrityksesi markkinointi palvelee nykyaikaista myyntityötä? Entä miten yrityksessäsi otetaan huomioon ostajat? Ja tehdäänkö markkinointia kanavissa, joissa asiakkaat ovat? Muun muassa näihin kysymyksiin kannattaa takertua, kun pohditaan digitaalista markkinointia, mutta ei lista vielä tähän pääty.

Lue lisää

Vinkit sosiaalisen median kanavien sisällön päivittämiseen; Osa 3 Twitter

Kirjoittanut Kati Viikilä on 01.04.2015

Tällä viikolla vinkkisarjamme jatkuu aiheenaan Twitter. Kannattaa seurailla blogia niin saat parhaat vinkit eri kanavien tehokkaaseen käyttöön, vielä on kaksi osaa jäljellä!

Lue lisää

Vinkit sosiaalisen median kanavien sisällön päivittämiseen; Osa 2 LinkedIn

Kirjoittanut Kati Viikilä on 24.03.2015

Viisiosainen vinkkisarjamme erilaisten sosiaalisen median kanavien sisällön tuottamiseen jatkuu, tämän viikkoinen aiheemme on LinkedIn. Seuraa blogiamme ja saat parhaat vinkit eri kanavien tehokkaaseen käyttöön.

Lue lisää

Vinkit sosiaalisen median kanavien sisällön päivittämiseen; Osa 1 Facebook

Kirjoittanut Kati Viikilä on 19.03.2015

Tästä alkaa 5-osainen vinkkisarjamme erilaisten sosiaalisen median kanavien sisällön tuottamiseen, seuraa blogiamme ja lue parhaat vinkit eri kanavien tehokkaaseen käyttöön.

Lue lisää

”Sosiaalinen media ei sovi B2B-yrityksen markkinointiin”. Totta vai tarua?

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 10.04.2014

 Sosiaalinen media nähdään Suomessa usein vain B2C-yritysten eli myyntinsä kuluttajille suuntaavien yritysten markkinointiin sopivana välineenä. Useimmat yritysasiakkaille myyvät B2B-yritykset kokevat, ettei heille riitä jalansijaa sosiaalisen median laajalla kentällä. Ulkomailla asia nähdään kuitenkin aivan toisin - siellä jo suuri osa B2B-myyntiä tekevistä yrityksistä on aktiivisesti mukana sosiaalisessa mediassa ja hyödyntää täyttä häkää sen monipuolisia ominaisuuksia markkinoinnissaan.

Lue lisää