<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailman blogi

Googlen dynaaminen uudelleenmarkkinointi – hyödynnätkö sinä jo?

Kirjoittanut Miia Mäkinen on 31.05.2018

Oikeastaan kukaan, keneltä olen kysynyt, ei ole tiennyt mitä on Googlen dynaaminen uudelleenmarkkinointi. Kun taas kysyn, onko se mainonta tuttua, jossa verkkokaupassa selatut tuotteet seuraavat sinua sivulta toiselle bannereissa, ovat kaikki tunnistaneet mistä on kyse. Sitä juuri on Googlen dynaaminen uudelleenmarkkinointi; se on Googlen display-verkoston kautta ajettua, kohdennettua mainontaa niille, jotka ovat käyneet verkkosivuilla tai verkkokaupassa selaamassa tarjolla olevia tuotteita tai palveluita. Mikään uusi asia tämä ei ole, vaan samankaltaisia kampanjoita pystytään kyllä ajamaan monen muunkin kuin Googlen verkoston kautta – esimerkiksi Facebookin.

Lue lisää

Ostajapersoona on tuottoisa mielikuvitusystävä

Kirjoittanut Maria Sumuvuori on 05.04.2017

Tunnet palvelusi pienintä yksityiskohtaa myöden. Tunnet ne niin hyvin, että tiedät tarkalleen niiden kaikki vahvuudet ja heikkoudet. Tunnet myös kilpailijasi etkä pelkää näyttää asiakkaallesi, että palvelusi on alan ehdoton ykkönen. Mutta tiedätkö, mikä saa asiakkaasi liikkumaan ja lopulta ostamaan palvelun?

Lue lisää

Miksi viimeistään nyt myynnin johtajan tulisi huomioida digitalisaatio?

Kirjoittanut Mikko Isoniemi on 08.11.2016

Miten yrityksesi markkinointi palvelee nykyaikaista myyntityötä? Entä miten yrityksessäsi otetaan huomioon ostajat? Ja tehdäänkö markkinointia kanavissa, joissa asiakkaat ovat? Muun muassa näihin kysymyksiin kannattaa takertua, kun pohditaan digitaalista markkinointia, mutta ei lista vielä tähän pääty.

Lue lisää

8 kysymystä jotka jokaisen markkinoijan on syytä kysyä itseltään Nordic Business Forumin perusteella

Kirjoittanut Markus Jokinen on 13.10.2016
 
Nordic Business Forum 2016 oli melkoista ilotulitusta. Poimin yhteenvedon puhujien mieleenpainuvimmista pointeista ja niiden herättämistä kysymyksistä markkinoijan näkökulmasta.
Lue lisää

Tästä oppeja käytäntöön Nordic Business Forumista 2016!

Kirjoittanut Kati Viikilä on 09.10.2016

 Vuoden 2016 Nordic Business Forumilla oli paljon annettavaa yrittäjille ja yrityspäättäjille. Aiheina digitalisaatio, markkinointi ja yrityskulttuuri ovat tämän päivän yrityselämässä suurimmassa muutoksen myllerryksessä ja nyt tapetilla. Monet miettivät, miten tämä tulee juuri heidän yritykseensä vaikuttamaan. Tässä tekstissä avaan muutaman pointin, jotka seminaarista jäivät vahvana mieleen!

Lue lisää

Termit tutuiksi, osa 1: digitaalinen markkinointi

Kirjoittanut Teemu Lahti on 03.10.2016

 

Digitaalinen markkinointi on laaja alue, johon sisältyy monia erilaisia työkaluja, alueita ja tekniikkaa. Jos lähdemme tiivistämään tuota termiä, niin sen voisi sanoa olevan kaikkea sitä markkinointia, jossa hyödynnetään internetin mahdollisuuksia hakukoneoptimoinnista somekampanjoihin ja markkinoinnin automatioon. Melko iso paketti siis. Kokosimme muutaman kätevän termin, jolla tähän laajaan kokonaisuuteen pääsee hyvin käsiksi. 
Lue lisää

Googlen uusi innovaatio tehostaa Remarketing-mainontaa

Kirjoittanut Juuso Hietikko on 29.09.2016

 

Nykypäivänä ihmisillä on useita laitteita, joilla tulee surffailtua. On tablettia, puhelinta, pöytäkoneita ynnä muuta. Remarketing-mainonta on kohdannut tämän ongelman myös, koska remarketing ei pysty seuraamaan jokaista laitetta, vaan se seuraa vain yhtä. Nyt Google on tarttunut härkää sarvista ja kehittänyt ratkaisua ongelmaan!

Lue lisää

Hakukoneoptimointi (SEO) – vältä nämä viisi virhettä!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 31.08.2016

 
Hakukoneoptimointi on tehokas keino lisätä verkkosivuston liikennettä, parantaa näkyvyyttä hakutuloksissa ja nostaa yleisön tietoisuutta yrityksestä - mikäli työn hoitaa oikein. Joko teillä on homma kunnossa? Tsekkaa listaltamme, mitkä ovat hakukoneoptimoinnin yleisiä virheitä, niin voit helposti välttää ne. 

Lue lisää

Esittelyssä uusi työntekijämme, Joonas Tammela!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 07.06.2016

Meidän tarinat - Joonas, viime viikolla aloittanut markkinoinnin asiantuntija:

Lue lisää

Esittelyssä kuukauden työntekijä - Joonas Välimäki

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 13.11.2015

 ”Positiivinen, iloinen ja todellinen asiantuntija”, tuohon lausahdukseen kiteytyy tuoreimman kuukauden työntekijämme Joonas Välimäen saamat kommentit niin työtovereilta kuin asiakkailta. Joonaksen tonttina Myynninmaailmassa on verkkomarkkinointiin liittyvät ylläpidot, konsultoinnit ja koulutukset. Lisäksi hänen erityisosaamistaan on hakukoneoptimointi.

Lue lisää