<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailman blogi

Googlen uusi innovaatio tehostaa Remarketing-mainontaa

Kirjoittanut Juuso Hietikko on 29.09.2016

 

Nykypäivänä ihmisillä on useita laitteita, joilla tulee surffailtua. On tablettia, puhelinta, pöytäkoneita ynnä muuta. Remarketing-mainonta on kohdannut tämän ongelman myös, koska remarketing ei pysty seuraamaan jokaista laitetta, vaan se seuraa vain yhtä. Nyt Google on tarttunut härkää sarvista ja kehittänyt ratkaisua ongelmaan!

Lue lisää

Hakukoneoptimointi (SEO) – vältä nämä viisi virhettä!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 31.08.2016

 
Hakukoneoptimointi on tehokas keino lisätä verkkosivuston liikennettä, parantaa näkyvyyttä hakutuloksissa ja nostaa yleisön tietoisuutta yrityksestä - mikäli työn hoitaa oikein. Joko teillä on homma kunnossa? Tsekkaa listaltamme, mitkä ovat hakukoneoptimoinnin yleisiä virheitä, niin voit helposti välttää ne. 

Lue lisää

Google Expanded Text Ads – mistä on kyse?

Kirjoittanut Myynninmaailma on 31.05.2016

 Google julkisti viime viikolla tiedotteen AdWords-tekstimainoksen rakenteen uudistuksesta. Uusien expanded text ads -mainosten tavoitteena on palvella yhä paremmin mobiilikäyttäjiä – jo yli puolet Googlessa tehdyistä hauista tapahtuu mobiililaitteilla.

Lue lisää

Kummittelevatko Google Analytics -kävijäseurannassa ilkeät hakurobotit?

Kirjoittanut Joonas Tammela on 18.05.2015

Kirjoittanut Internet-markkinoinnin asiantuntija Joonas Välimäki

Lue lisää

Luovuus kunniaan! SPV:n Sami Koski kertoo luovuudesta pelikentillä, ja Myynninmaailma hieman toisenlaisilla kentillä

Kirjoittanut Myynninmaailma on 30.03.2015


Luovuus on hyvin tärkeä ominaisuus, niin yrityselämässä kuin ihan arjessa yleensä. Seinäjoen Peliveljien hyökkääjä, Sami Koski kertoo omasta näkökulmastaan, miten luovuus heijastuu hänen arkeensa SPV:n hyökkääjänä.

Lue lisää

Googlen Remarketing-mainonnalla tehostat näkyvyyttäsi

Kirjoittanut Anu Yliselä on 20.11.2014

Yleisesti Remarketing-mainonnalla ylläpidät brändisi näkyvyyttä ja pidät tuotteesi verkkosivujesi kävijöiden mielessä pidempään. Se on yksi parhaista keinoista luoda tietoisuutta ja olla näkyvillä oikeassa paikassa, oikeille ihmisille ja oikeaan aikaan. Sen avulla kasvatat konversioiden määrää sivuillasi ja rakennat pidempiä asiakassuhteita. Remarketing tukee tehokkaasti monenlaista yrityksen muuta mainontaa. Se on usein myös edullisempaa kuin perinteinen bannerimainonta, helposti mitattavaa ja näin ollen kustannustehokasta.

Lue lisää

Löytävätkö asiakkaasi sinut Googlesta tai muista hakukoneista?

Kirjoittanut Joonas Tammela on 30.10.2014

Lue, mitä Internet-markkinoinnin asiantuntijamme Joonas Välimäki kertoo hakukonelöydettävyydestä ja siitä, mitä yritysten kannattaa erityisesti ottaa huomioon. 

Lue lisää

Yritys on yhtä kuin näkymätön, jos sitä ei löydä Googlesta

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 19.08.2014

Nykypäivänä ihmisen ei tarvitse nähdä juurikaan vaivaa löytääkseen etsimäänsä tietoa. Tämä on mahdollista hakukone Googlen ansiosta - tarvitsee enää vain vetää älypuhelin taskusta ja näpytellä sana hakukenttään, ja pian silmien edessä suorastaan vilisee hakutuloksia. Tietoa voi hakea ihan mistä tahansa - myös potentiaalisista palveluntajoajista. Ihmisen silmissä yritystä ei ole olemassakaan, jos sitä ei löydy Googlesta. 

Lue lisää

Sosiaalisen median lukuisat kanavat - pysyäkö kotona, vai valloittaako maailma?

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 19.05.2014

Sosiaalisen median kanavia on jo tuhansia erilaisia, ja määrä kasvaa jatkuvasti. Suosituimpiin kuuluvat Facebook, Twitter, Youtube LinkedIn, Blogit, Pinterest, Flickr ja Instagram, minkä lisäksi mm. Google+ yrittää kipeästi saavuttaa kaipaamaansa läpimurtoa.

Lue lisää

Mikko Kohonen - Miten selvitä Google-aikakauden internetviidakossa?

Kirjoittanut Myynninmaailma on 16.03.2014

Google on muuttanut tiedonhaun käsitteen. Enään ei tarvita vanhoja tietosanakirjoja kun lähes kaikki tieto on löydettävissä yhden nettisivun kautta. Mietitkö sinä ensimmäisenä kipulääkettä vai Buranaa kun päänsärky iskee? Burana teki aikanaan saman kipulääkkeille kuin Google on tehnyt tiedonhaulle. Nykyään ei enään etsitä tietoa vaan googlataan.

Lue lisää