<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailman blogi

Googlen dynaaminen uudelleenmarkkinointi – hyödynnätkö sinä jo?

Kirjoittanut Miia Mäkinen on 31.05.2018

Oikeastaan kukaan, keneltä olen kysynyt, ei ole tiennyt mitä on Googlen dynaaminen uudelleenmarkkinointi. Kun taas kysyn, onko se mainonta tuttua, jossa verkkokaupassa selatut tuotteet seuraavat sinua sivulta toiselle bannereissa, ovat kaikki tunnistaneet mistä on kyse. Sitä juuri on Googlen dynaaminen uudelleenmarkkinointi; se on Googlen display-verkoston kautta ajettua, kohdennettua mainontaa niille, jotka ovat käyneet verkkosivuilla tai verkkokaupassa selaamassa tarjolla olevia tuotteita tai palveluita. Mikään uusi asia tämä ei ole, vaan samankaltaisia kampanjoita pystytään kyllä ajamaan monen muunkin kuin Googlen verkoston kautta – esimerkiksi Facebookin.

Lue lisää

Mitä eroa on markkinoinnilla ja mainonnalla?

Kirjoittanut Kati Viikilä on 03.03.2017

 

Monesti markkinointi ja mainonta menevät termeinä sekaisin. Nämä ovat kuitenkin kaksi eri asiaa. Markkinointia jokaisen yrityksen on pakko tehdä ja jokainen sitä tekeekin. Mainonta taas ei ole pakollista tai välttämätöntä kenellekään.

Lue lisää

Vinkit sosiaalisen median kanavien sisällön päivittämiseen; Osa 4 Instagram

Kirjoittanut Kati Viikilä on 08.04.2015

Vinkkisarjamme erilaisten sosiaalisten median kanavien sisällön tuottamiseen jatkuu aiheenaan Instagramin yrityskäyttö.

Lue lisää

Vinkit sosiaalisen median kanavien sisällön päivittämiseen; Osa 3 Twitter

Kirjoittanut Kati Viikilä on 01.04.2015

Tällä viikolla vinkkisarjamme jatkuu aiheenaan Twitter. Kannattaa seurailla blogia niin saat parhaat vinkit eri kanavien tehokkaaseen käyttöön, vielä on kaksi osaa jäljellä!

Lue lisää

Luovuus kunniaan! SPV:n Sami Koski kertoo luovuudesta pelikentillä, ja Myynninmaailma hieman toisenlaisilla kentillä

Kirjoittanut Myynninmaailma on 30.03.2015


Luovuus on hyvin tärkeä ominaisuus, niin yrityselämässä kuin ihan arjessa yleensä. Seinäjoen Peliveljien hyökkääjä, Sami Koski kertoo omasta näkökulmastaan, miten luovuus heijastuu hänen arkeensa SPV:n hyökkääjänä.

Lue lisää

Vinkit sosiaalisen median kanavien sisällön päivittämiseen; Osa 2 LinkedIn

Kirjoittanut Kati Viikilä on 24.03.2015

Viisiosainen vinkkisarjamme erilaisten sosiaalisen median kanavien sisällön tuottamiseen jatkuu, tämän viikkoinen aiheemme on LinkedIn. Seuraa blogiamme ja saat parhaat vinkit eri kanavien tehokkaaseen käyttöön.

Lue lisää

Vinkit sosiaalisen median kanavien sisällön päivittämiseen; Osa 1 Facebook

Kirjoittanut Kati Viikilä on 19.03.2015

Tästä alkaa 5-osainen vinkkisarjamme erilaisten sosiaalisen median kanavien sisällön tuottamiseen, seuraa blogiamme ja lue parhaat vinkit eri kanavien tehokkaaseen käyttöön.

Lue lisää

Googlen Remarketing-mainonnalla tehostat näkyvyyttäsi

Kirjoittanut Anu Yliselä on 20.11.2014

Yleisesti Remarketing-mainonnalla ylläpidät brändisi näkyvyyttä ja pidät tuotteesi verkkosivujesi kävijöiden mielessä pidempään. Se on yksi parhaista keinoista luoda tietoisuutta ja olla näkyvillä oikeassa paikassa, oikeille ihmisille ja oikeaan aikaan. Sen avulla kasvatat konversioiden määrää sivuillasi ja rakennat pidempiä asiakassuhteita. Remarketing tukee tehokkaasti monenlaista yrityksen muuta mainontaa. Se on usein myös edullisempaa kuin perinteinen bannerimainonta, helposti mitattavaa ja näin ollen kustannustehokasta.

Lue lisää

Facebook-mainonnalla pois pimennosta!

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 06.11.2014

Facebook-mainonta on erittäin kustannustehokas tapa päästä näkyville. Sen avulla voi hakea näkyvyyttä yrityksen verkkosivuille, nettikauppaan, Facebook-sivulle tai esimerkiksi tietylle postaukselle tai tapahtumalle. Mainonnalla voidaan myös keskittyä pelkästään tykkääjien keräämiseen Facebook-sivulle. Tässä mainonnan hyötyjä:

 + Mainosten näyttäminen on täysin ilmaista - maksat ainoastaan silloin, kun mainosta klikataan.

+ Etukäteen määrätyn päiväbudjetin ansiosta mainontaan ei koskaan mene enempää rahaa kuin itse haluat.

+ Mainonta voidaan kohdentaa tarkasti tietylle kohderyhmälle  esim. iän, sukupuolen, paikkakunnan ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. 

+ Mainonnalla voi saavuttaa hyvinkin laajaa näkyvyyttä pienin rahallisin panostuksin, jotka ovat esim. lehtimainontaan verrattuna suorastaan mitättömiä.

Mainonta Facebookissa on tehokkainta kun mainoksessa on kiinnostava, laadukas ja joukosta erottuva kuva. Lisäksi mainoksessa olisi hyvä olla mukana jokin tärppi, kuten tarjous tai vaikkapa kehotus osallistua arvontaan yrityksen nettisivuilla tai Facebookissa.

Lue lisää

Löytävätkö asiakkaasi sinut Googlesta tai muista hakukoneista?

Kirjoittanut Joonas Tammela on 30.10.2014

Lue, mitä Internet-markkinoinnin asiantuntijamme Joonas Välimäki kertoo hakukonelöydettävyydestä ja siitä, mitä yritysten kannattaa erityisesti ottaa huomioon. 

Lue lisää