<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailman blogi

Millainen on työharjoittelu Myynninmaailmalla? - Lue Lauran haastattelu

Kirjoittanut Myynninmaailma on 13.03.2018

Kuka olet ja missä teit harjoittelusi?

Olen Laura Kujala ja olin viiden kuukauden mittaisessa harjoittelussa Myynninmaailma Oy:ssä. Olen kolmannen vuoden liiketalouden opiskelija ja suuntautunut myyntiin ja markkinointiin.

Lue lisää

Parhaita kehittyjiä palkittu kaksin kappalein

Kirjoittanut Myynninmaailma on 16.02.2018

Myynninmaailman sisäinen Paras kehittyjä -kisa on saanut uusia voittajia! Lokakuussa palkittiin Tampereen myyntipäällikkömme Kalle Teliranta ja tammikuussa johtava markkinoinnin asiantuntijamme Henri Raatikainen Seinäjoen toimistolta. Palkintona oli jälleen matkalahjakortti omavalintaiseen kohteeseen.

Lue lisää

Myynninmaailman omistuspohja laajenee, hallituksen jäsenet mukaan osakkaiksi!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 15.06.2017

Myynninmaailmalla on ollut etuoikeus kutsua osakkaiksi joukko eri alojen huipputekijöitä! Nyt Myynninmaailman hallituksen jäsenet Mikko Seppä, Mikko Kohonen ja Mikko Pihlajamäki ovat myös osakkaita ja tätä kautta vielä entistäkin tärkeämpi osa Myynninmaailmaa. Osakkuuksien myötä, pystymme varmistamaan parhaimman mahdollisen osaamispohjan ja tietotaidon oman työn tekemisemme tueksi sekä asiakkaidemme hyödyksi.

Lue lisää

Myynninmaailmaan uusia osakkaita!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 06.06.2017

Myynninmaailman omistuspohja laajenee kun myyntipäällikkö Kati Viikilä ja markkinoinnin asiantuntija Markus Jokinen saivat kutsun Myynninmaailmaan osakkaiksi. 

Lue lisää

Myyntitiimimme Tampereella vahvistuu - tervetuloa Kalle!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 29.05.2017

Myynnin maalipaikat vaativat ketteryyttä ja nopeutta. Tuoreet jalat ja nuoruuden into vievät monesti pitkälle, mutta usein rinnalle kaivataan lisäksi kokemuksen tuomaa varmuutta ja pelinlukutaitoa. Vahvistusta ja pelisilmää joukkueeseemme tuo Myynninmaailman tiimin uusin jäsen, Kalle Teliranta.

Lue lisää

Kuukauden työntekijä - Teemu Lahti

Kirjoittanut Myynninmaailma on 13.09.2016

Kuukauden työntekijä on jälleen valittu, ja tällä kertaa äänet kokosi työharjoittelijamme Teemu Lahti! 
Lue lisää

Esittelyssä uusi työntekijämme, Joonas Tammela!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 07.06.2016

Meidän tarinat - Joonas, viime viikolla aloittanut markkinoinnin asiantuntija:

Lue lisää

Esittelyssä kuukauden työntekijä - Piia Väliheikki

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 13.12.2015

 Uusin kuukauden työntekijämme myyntiassistentti Piia Väliheikki on aina luomassa hyvää fiilistä ympärilleen Myynninmaailman toimistolla: ”Miksi nähdä huonoja puolia kun hyvät puolet ovat mukavampia. Olen aika peruspositiivinen ihminen ja sen olen huomannut, että kyllä hymy tulee aina takaisin. Töissäkin voi olla kivaa.”

Lue lisää

Esittelyssä kuukauden työntekijä - Kati Viikilä!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 15.09.2015

Lue lisää

Kivijalkakauppa menestyy jatkossakin, mutta ei ilman markkinointia

Kirjoittanut Ville Orrenmaa on 16.01.2015

Ostamisen muutokset yhdistettynä teknologian kehittymiseen ovat saaneet monet kivijalkakaupat ahtaalle. Pohjimmiltaan kyse on asiakkaiden ostoprosessin muuttumisesta ja tavasta hakea tietoa - eli juuri siitä, mihin markkinoinnin tulisi vastata. Ostaminen on siis muuttunut, mutta myynti ja markkinointi ei.

Lue lisää