<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailman blogi

Myyntitiimimme Tampereella vahvistuu - tervetuloa Kalle!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 29.05.2017

Myynnin maalipaikat vaativat ketteryyttä ja nopeutta. Tuoreet jalat ja nuoruuden into vievät monesti pitkälle, mutta usein rinnalle kaivataan lisäksi kokemuksen tuomaa varmuutta ja pelinlukutaitoa. Vahvistusta ja pelisilmää joukkueeseemme tuo Myynninmaailman tiimin uusin jäsen, Kalle Teliranta.

Lue lisää

Facebookin uutissyöte uudistuu jälleen

Kirjoittanut Maria Sumuvuori on 30.06.2016


Tänä vuonna olemme saaneet lukea Facebookin uudistuksista tämän tästä, ja muutoksen linjalla jatketaan edelleen. Facebook kertoo tiedotteessaan vastanneensa käyttäjiensä huoleen siitä, että heille tärkeiden kavereiden päivitykset jäävät muun sisällön jalkoihin.

Lue lisää

Suomi lomailee mobiililaite taskussa

Kirjoittanut Maria Sumuvuori on 30.06.2016

 Mobiililaitteiden käyttö on ollut kovassa noususuhdanteessa, ja kesällä tahti vain kiihtyy. Ihmiset lähtevät mökeille, ulkomaille, autoreissuille, kavereiden luo kyläilemään, huvipuistoihin… Paikkoihin, joihin kannettavan mukaan ottaminen on vaikeaa, tai joihin sitä ei haluta ottaa mukaan.

Lue lisää

Esittelyssä kuukauden työntekijä, Henri Raatikainen! (vol 2)

Kirjoittanut Myynninmaailma on 16.06.2016


Viime vuoden loppupuolella Henri ansaitsi Myynninmaailmassa toisena työntekijänä Kuukauden työntekijän tittelin. Nyt, noin puoli vuotta myöhemmin, kollegat äänestivät Henrin jälleen voittoon seuraavin kehuin: "Joukkuepelaaja", "Aina mies paikallaan", "Loistava perehdyttäjä", "Hienoa työtä kaikissa olosuhteissa!"

Lue lisää

Esittelyssä uusi työntekijämme, Joonas Tammela!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 07.06.2016

Meidän tarinat - Joonas, viime viikolla aloittanut markkinoinnin asiantuntija:

Lue lisää

Haussa myyntihenkinen asiakasvastaava (haku päättynyt)

Kirjoittanut Myynninmaailma on 06.06.2016

 Kiitos kaikille paikkaa hakeneille! Haku on nyt päättynyt ja valinta on tehty. Uusi asiakasvastaava esitellään myöhemmin. 

Lue lisää

Tavoita potentiaaliset asiakkaat Facebookissa mukautettujen kohderyhmien avulla!

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 03.06.2016

 Facebook-mainonta on tunnetusti erittäin tarkasti kohdennettavissa. Välillä ihan hirvittää, kuinka tarkasti voidaan tavoittaa juuri se oikea kohderyhmä - kuten esimerkiksi 30-40-vuotiaat ja lastenvaatteista kiinnostuneet, Seinäjoella asuvat äidit, joilla on 1-2-vuotiaita lapsia.

Lue lisää

Kiinnostaako työharjoittelu sosiaalisen median ja markkinoinnin parissa?

Kirjoittanut Myynninmaailma on 01.06.2016

HAUSSA TYÖHARJOITTELIJA MYYNNINMAAILMAN SEINÄJOEN TOIMISTOLLE!

 Myynninmaailma Oy tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen. Meiltä löytyy saman katon alta kaikki tarvittava kasvuhaluisille yrityksille. Tutustu meihin paremmin sivuillamme täällä: www.myynninmaailma.fi.

Lue lisää

Google Expanded Text Ads – mistä on kyse?

Kirjoittanut Myynninmaailma on 31.05.2016

 Google julkisti viime viikolla tiedotteen AdWords-tekstimainoksen rakenteen uudistuksesta. Uusien expanded text ads -mainosten tavoitteena on palvella yhä paremmin mobiilikäyttäjiä – jo yli puolet Googlessa tehdyistä hauista tapahtuu mobiililaitteilla.

Lue lisää

Twitterin merkkimäärä uudistuu!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 27.05.2016
Lue lisää