<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailman blogi

Inbound-markkinointi käyntiin – pk-yrityksen 6 askelta

Kirjoittanut Ville Orrenmaa on 07.02.2018

Inbound-markkinointi on yksi tärkeimmistä markkinointitaktiikoista, joilla yritykset vastaavat ostamisen muutokseen. Jos ostamisen muutokset eivät vielä ole tulleet tutuksi, niin lisätietoa löydät Markus Jokisen blogista ”4 haastetta, jotka B2B-myynnin johtajan tulee selättää pärjätäkseen ostamisen murroksessa.” Maailmalla jo kohta vuosikymmenen verran tuloksia takonut inbound-markkinointi on suomalaisissa pk-yrityksissä kuitenkin vasta alkuvaiheessa. Näillä askeleilla pääset liikkeelle:

Lue lisää

Ville Orrenmaasta vuoden eteläpohjalainen johtaja

Kirjoittanut Myynninmaailma on 03.10.2017

Vuoden eteläpohjalaiseksi johtajaksi valittiin Seinäjoella järjestetyssä Hyvän johtamisen foorumissa Myynninmaailman osakas ja varatoimitusjohtaja Ville Orrenmaa. Orrenmaa valittiin vuoden johtajaksi 48 muun ilmiannetun esimiehen joukosta ja hän sai poikkeuksellisen paljon hyvää palautetta.

Lue lisää

Hyvinvointivinkkejä Kuortaneen Urheiluopistolta

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 21.10.2014

Lue täältä, miten projektimme lähti liikkeelle pari viikkoa sitten: Kohti parempaa terveyttä - hyvinvointivalmennusta henkilökunnalle :)

Lue lisää

Arnold Schwarzeneggerin 5 vinkkiä menestykseen - Nordic Business Forum

Kirjoittanut Myynninmaailma on 10.10.2014
Eturivissä! :)

Mikko on parhaillaan toista päivää asiakasvastaavamme Matin kanssa Nordic Business Forumissa.

Lue lisää

Kohti parempaa terveyttä - hyvinvointivalmennusta henkilökunnalle

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 09.10.2014

Aloitimme alkuviikosta Kuortaneen Urheiluopiston Kokonaisvaltaisen hyvinvointiprosessin! Matka hyvään oloon alkoi ohjelman lanseerauksella Jouko kangasniemen toimesta sekä First Beat -hyvinvointimittareiden jaolla. Mittarit auttavat meitä löytämään tasapainon työn ja levon välillä. Lisäksi pääsemme pian vastaamaan kyselyyn, joka muodostaa meille omat liikkujaprofiilimme.

Lue lisää

Miksi niin moni ryhtyy yrittäjäksi?

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 17.09.2014

Me kaikki tiedämme, ettei yrittäjyys ole helppo polku. Se vaatii valtavasti omistautumista – töissä tai ainakin töitä ajatellessa kuluu suurin osa vuorokaudesta, viikosta ja vuodesta. Lomia ei paljon pidetä ja palkkakin on melkein poikkeuksetta reilusti pienempi kuin mitä yrittäjä ansaitsisi näkemäänsä vaivaan nähden. Aina ei myöskään ole yrittäjästä kiinni, jos yritys kaatuu – ympäristöllä on myös omat vaikutuksensa.

Lue lisää

Rahanhimoisten kauppiaiden maailma

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 18.06.2014

Usein käy niin, että asiakas leimaa myyjän kivisydämiseksi kaupparatsuksi, jonka silmissä loistavat kirkkaana kolikot ja paksut setelitukut. Joskus kaikki asiakassuhteeseen kuuluva luetaan automaattisesti rikkauksien havitteluksi ja silmittömäksi itsekkyydeksi ja piittaamattomuudeksi siitä, mitä asiakas todella haluaa.

Lue lisää