<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

8 salaisuutta menestykseen

Kirjoittanut Kati Viikilä on 17.03.2017
Kati Viikilä

 

Richard St. John oli lentokoneessa istahtanut opiskelijan viereen, ja opiskelija kysyi häneltä menestyksen salaisuutta. Richardia oli harmittanut kun hän ei pystynyt antamaan hyvää vastausta, ja tämän lennon jälkeen hän alko tutkia asiaa kysyen menestyneiltä heidän menestyksensä salaisuuttaan. Seitsemän vuotta kestänyt tutkimus sisälsi 500 haastattelua, ja tässä tulos:

1.      Intohimo

Kun teet sitä mistä oikeasti nautit, menestyt varmasti. Menestyjät eivät tee asioita vain rahan takia, vaan sen takia että rakastavat sitä mitä tekevät. Kiinnostavaa on se, että jos teet mitä rakastat, rahaa siitä todennäköisesti saat joka tapauksessa.

2.      Kova työ

Mikään ei tule helposti, vaan menestyksen eteen pitää tehdä kovasti töitä. Jos olet oikeasti intohimoinen työtäsi kohtaan, sinulla on myös hauskaa sitä tehdessä.

3.      Paremmuus

Menestyäksesi sinun tulee olla hemmetin hyvä jossain. Tähän ei ole oikotietä tai taikuuksia, vaan harjoittele, harjoittele ja harjoittele.

4.      Keskittyminen yhteen asiaan

Keskity siihen että olet hyvä jossain tietyssä asiassa, kaikkea ei tarvitse osata.

5.      Itsensä haastaminen

Työnnä itsesi eteenpäin, vaikka välillä tuntuu epävarmalta ja tekee mieli luovuttaa. Jos et saa itseäsi eteenpäin, pidä huoli että sinulla on joku työntämässä.

6.      Palvele

Miljonääriksi voi päästä vain, jos pystyy antamaan muille arvoa ja apua.

7.      Ideat

Hyviä ideoita tulee jos kuuntelet, havannoit, olet utelias, kysyt kysymyksiä, ratkaiset ongelmia ja luot verkostoa. Ilman hyvää ideaa toisten auttamisesta on hankala menestyä.

8.      Päättäväisyys

Päättäväisyys on suurin syy monen menestykseen. Sinun täytyy olla päättäväinen kun tulee epäonnistumisia. Sinun pitää olla päättäväinen kun CRAPia esiintyy, eli C=Criticism, R=Rejection, A=Assholes ja Pressure.

Ota nämä vinkit hyötykäyttöön ja pääset alkuun omassa menestystarinassasi!

Lähde: Richard St. John, Ted talk, Joulukuu 2006.

Aiheet: myynti

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä