<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailma avasi toimiston Ouluun

Kirjoittanut Myynninmaailma on 26.09.2018
Myynninmaailma

Myynninmaailma on Oulun seudulla täysin uudenlainen toimija. Tuomme alueen pk-yrityksille vahvaa ja kokonaisvaltaista B2B-myynnin ja -markkinoinnin osaamista vuosien kokemuksella.

Oulun alueen elinkeinoelämä on vahvistunut viime vuosina, ja etenkin pk-yrityksille on tarjolla lukuisia verkostoja, palveluita ja sparrausapua. Myynninmaailmalla on vuosien vankka osaaminen myynnin ja markkinoinnin toimivista ratkaisuista. Olemme vuodesta 2011 alkaen auttanut yli 300 eri kokoista yritystä Etelä-Pohjanmaalla ja Pirkanmaalla. Nykyisiä asiakkaitamme ovat esimerkiksi Tamtron, Visit Tampere, Tasowheel ja Prima Power. Olemme saaneet hienoja tuloksia heidän kanssaan myynnin ja markkinoinnin strategian toteuttamisessa ja kehittämisessä. Tahtotilana on tarjota nyt myös pohjoispohjanmaalaisille yrityksille B2B-tietotaitoamme.

– Myynninmaailma on ollut viime vuodet voimakkaassa kasvussa ja paikkaa kolmannelle toimipisteelle on etsitty jo jonkin aikaa. Oulusta on ilmaistu kiinnostusta toimintaamme kohtaan, ja alueen kasvu olikin yksi niistä syistä, miksi päätimme lähteä alueelle. Tavoitteenamme on alusta lähtien ollut kasvattaa yritysten myyntiä, auttaa niitä menestymään, ja sitä kautta edistää myös asiakkaidemme toimialueiden hyvinvointia, kertoo Myynninmaailman yrittäjä ja toimitusjohtaja Mikko Isoniemi.

Oulun toimipiste on Myynninmaailman kolmas, Seinäjoen ja Tampereen toimipisteiden lisäksi. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä kymmeniä markkinoinnin ja myynnin ammattilaisia, jotka palvelevat asiakkaita joustavasti ympäri Suomen. Myynninmaailman Oulun yksikön toiminnasta vastaa yksikön päällikkö Jerry Keisala.

 

Oulunseudun Fysioterapia Myynninmaailman asiakkaaksi

Myynninmaailma on otettu alueella vastaan positiivisesti, ja yhteistyöprojektit Oulun seudun asiakkaiden kanssa ovat käynnistyneet sujuvasti. Yksi Myynninmaailman tuoreista asiakkaista on Oulunseudun Fysioterapia, vuonna 1992 perustettu fysioterapia-alan perheyritys, joka tarjoaa monipuolisia fysioterapiapalveluita Oulussa ja lähialueilla.

Yritysten yhteistyö sai alkunsa Pohjois-Pohjanmaan KasvuOpen-tapahtumasta, ja käynnistyi verkkosivuprojektilla kesällä 2018:

– Tutustuimme Myynninmaailmaan ensimmäisen kerran Pohjois-Pohjanmaan KasvuOpenissa, jossa Mikko Isoniemi oli sparraamassa kasvukilpailuun osallistuneita yrityksiä. Tapahtuman jälkeen olimme vielä yhteyksissä, ja vakuutuimme Myynninmaailman osaamisesta ja asiantuntijuudesta. Yhteistyö on alkanut todella hyvin. Meihin päin on oltu aktiivisia, ja jos jotain kysymyksiä tai ongelmia on noussut esiin, he ovat vastanneet niihin hyvin nopeasti, kertoo Oulunseudun Fysioterapian talousjohtaja Jarkko Auno.

Oulunseudun Fysioterapian näkyvyyttä parannettiin muun muassa verkkosivusisältöjä sekä verkkosivujen teknisiä ominaisuuksia parantamalla. Jo muutaman kuukauden aikana verkkosivujen kävijäliikenne on kasvanut jopa 30 %, ja kävijöistä 10 % siirtyy ajanvaraukseen. Hedelmällinen yhteistyö jatkuu, ja odotettavissa on lisää hyviä tuloksia.

 

Vahva yhteistyö Oulun seudun toimijoiden kanssa jatkuu

Myös yhteistyö muun muassa Business Oulun ja Oulun kauppakamarin kanssa on alkanut erinomaisesti. Syyskuun lopussa Myynninmaailma järjestää yhteistyössä Oulun kauppakamarin kanssa jäsentapahtuman myynnin ja markkinoinnin johtamisesta ja sen merkityksestä hallitustyöskentelyssä. Lisää yhteisesti suunniteltuja ja järjestettyjä tapahtumia, sekä muuta yhteistyötä on luvassa myös jatkossa Oulun seudulla.

 

Tutustu palveluihimme:

Myynnin ja markkinoinnin kokonaispalvelu kasvuyrityksille ja pk-yrityksille >

Digitaalisen markkinoinnin palvelut >

Mainostoimistopalvelut >

Myynnin ja markkinoinnin kehitysprojektit ja koulutukset >

 

Tutustu asiakastarinoihimme >

 

Ota suoraan yhteyttä Jerryyn:

Jerry Keisala, Oulun yksikön päällikkö

040 720 6098
jerry.keisala@myynninmaailma.fi

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä