<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BLOGI: Tervetuloa Myynninmaailmaan!

Kirjoittanut Mikko Isoniemi on 25.01.2011
Mikko Isoniemi

Myynninmaailma Oy on avannut ovensa Seinäjoen Kauppakadulla, ja pitkäaikainen haaveeni yrittäjäksi ryhtymisestä on toteutunut!

 Nimeni on Mikko Isoniemi ja olen markkinoinnin ja myynnin ammattilainen. Olen toiminut yli vuosikymmenen markkinoinnin ja erityisesti internet-markkinoinnin sekä myynnin parissa mm. Trainer’s Housessa, Taloustutkimuksessa, TeliaSonerassa, Suomen Yrittäjäopistossa sekä Huecossa.
 
Viimeiset 1,5 vuotta olen toiminut Etelä-Pohjanmaalla sekä pk-yritysten että isompien yritysten parissa markkinoinnin ja myynnin tehostajana sekä asiantuntijapalveluiden ja koulutusten tarjoajana ollessani Suomen Yrittäjäopiston omistaman Hueco Oy:n toimitusjohtaja. Olen ollut myynnin ja markkinoinnin konsulttina myös Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan ELY-keskusten yrityksille tarjoamissa Myyntiteho ja Markkina-apu –palveluissa.
 
Muutama sananen myös uudesta yrityksestäni. Omistan itse suurimman osan Myynninmaailmasta, mutta osakkaina ovat myös seinäjokinen markkinointiviestintätoimisto ja yläkerran naapuri BSTR Luova Konttori Oy sekä vanha ja nykyinen kollegani Eija Koskenkorva.
 
Myynninmaailma tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja ja välineitä tehokkaaseen ja tuottavaan internet-markkinointiin. Myynninmaailmasta saa myös telemarkkinointipalveluja, markkinoinnin ja myynnin koulutusta sekä markkinatutkimuksia. Tutustu palvelutarjontaamme!
 
Tulen tässä blogissa käsittelemään markkinoinnin ja myynnin ihmeellistä maailmaa ja ajankohtaisia asioita. Kommentit ja näkökulmat ovat tervetulleita.
 
Astu Sinäkin kanssani myynnin maailmaan!

Aiheet: markkinointi, myynti

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä