<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lakeusrekry

Kirjoittanut Myynninmaailma on 15.03.2013
Myynninmaailma
Lakeusrekry.fi – oikea ihminen oikeaan tehtävään

Seinäjoella on aloittanut toimintansa uusi rekrytointipalvelu, Lakeusrekry.fi. Nimensä mukaisesti Lakeusrekry.fi tarjoaa rekrytointipalveluita yrityksille, eli auttaa niitä onnistumaan uusien työntekijöiden palkkaamisessa.

- Tällaiselle paikalliselle palvelulle on ollut selkeä kysyntä. Yrityksille on tärkeää, että uusi työntekijä löytyy nopeasti ja että rekrytointi onnistuu varmasti, eli uusi työntekijä sopii sekä tehtäväänsä että työyhteisöön, toteavat Lakeusrekry.fin perustaja Mikko Isoniemi, Eija Koskenkorva ja Tuomo Ojala.

Perustajilla on vankka kokemus myynnin ja markkinoinnin, johtamisen, koulutuksen ja rekrytoinnin parista. Valttina on myös vahva ymmärrys pohjalaisesta toimintaympäristöstä ja paikalliset verkostot.

- Periaatteemme on, että rekrytoinnin pitää olla yrityksille helppoa ja kustannustehokasta. Hoidamme tarvittaessa koko prosessin aina ilmoituksista hakemusten käsittelyyn, haastatteluihin ja osaamistesteihin asti. Asiakkaamme ovat olleet tällaiseen joustavaan toimintamalliin erittäin tyytyväisiä, Ojala kertoo.

Lakeusrekry.fi keskittyy nimenomaan rekrytointeihin, työvoiman vuokrausta se ei harjoita.

- Meillä on käytössämme monipuoliset, tehokkaat hakukanavat, ja lisäksi nettisivuillamme voi ilmoittautua työnhakijaksi. Näin moni uusia haasteita kaipaava työntekijä voi laittaa työpaikan vaihdon helposti vireille, Isoniemi sanoo.

- Toiminta-ajatuksemme on siis yhdistää työ ja tekijä. Yritys saa meiltä luotettavat rekrytoinnin ammattilaiset, jotka vastaavat prosessin sujumisesta. Meillä asiakkaan euro ratkaisee, eli asiakas tietää jo etukäteen, mistä rekrytointiprosessi muodostuu ja mitä se tulee maksamaan, Ojala kertoo.

- Ennen kaikkea haluamme tukea paikallisten yritysten kasvua ja kehitystä. Onnistuneet rekrytoinnit ovat tässä työssä erittäin tärkeässä roolissa.

Mikko Isoniemi luotsaa markkinoinnin ja myynnin asiantuntijayritystä Myynninmaailma Oy:tä ja Tuomo Ojala puolestaan Profit with People Oy:tä, joka tuottaa mm.valmennuspalveluita yrityksille.

Lisätietoja:

Mikko Isoniemi, p. 040 7465 188, mikko.isoniemi@lakeusrekry.fi

Tuomo Ojala, p. 045 878 5550, tuomo.ojala@lakeusrekry.fi

www.lakeusrekry.fi

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä