<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogisponsoroinnilla näkyvyyttä kustannustehokkaasti

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 10.07.2014
Ronja Hautamaki
Seuraa:

Blogien sponsorointi on etenkin ulkomailla noussut merkittäväksi markkinointikeinoksi muiden joukkoon. Esimerkiksi muotivaateliikkeet lahjoittavat muotiblogien kirjoittajille vaatteita ilmaiseksi, jotta nämä esittelisivät niitä lukijoilleen.

Samoin kosmetiikkaliikkeet lahjoittavat tuotteitaan bloggaajille testattaviksi ja arvosteltaviksi. Suomessakin tällainen markkinointi on kasvattamassa suosiotaan, mutta toiminta on vielä verrattain pientä. Tässä olisi hyvä tilaisuus monelle yritykselle hypätä esiin muiden yritysten joukosta!

Blogit ovat tänä päivänä äärimmäisen suosittuja ja moni etsii tunnetuilta bloggareilta vinkkejä erilaisten tuotteiden ja palveluiden valintaan. Tällainen puskaradio on erittäin kustannustehokas markkinointikeino yrityksille. Usein ainut panostus on, että lahjoittaa tuotteen/tuotteitabloggarille. Toki panostuksen suuruus riippuu bloggarin suosittuudesta. Usein tämän panostuksen saa kuitenkin moninkertaisesti takaisin riippuen siitä, kuinka suosittu bloggari on.

 Mahdollista on myös mainostaa  kohderyhmien seuraamissa blogeissa mainoksin ja bannerein. Yhteistyöstä hyödyt sekä sinä että bloggari, joka saa uutta, tuoretta sisältöä blogiinsa. Voit myös julkaista blogitekstin omilla sivuillasi ja sosiaalisessa mediassa niin bloggarikin saa lisää näkyvyyttä. Loistodiili!

Mikset kokeilisi ottaa yhteyttä sopiviin bloggareihin? Mitään ei ole menetettävänä, sillä näkyminen siellä, mistä kuluttajat etsivät tietoa tarjoamistasi tuotteista ja palveluista, tuskin on ainakaan haitaksi! Kannattaa toimia nyt, kun suuri osa yrityksistä ei vielä ole hoksannut jutun toimivuutta!

Aiheet: mainonta, sponsorointi, digimarkkinointi, markkinointi, sosiaalinen media

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä