<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä Oulun yksikönpäällikkö Jerry Keisala

Kirjoittanut Myynninmaailma on 11.10.2018
Myynninmaailma

Avasimme hiljattain uuden yksikön Ouluun ja sen päällikkönä aloitti Jerry Keisala. Kuka tämä oululainen mies oikein on, mitä mieltä hän on toimenkuvastaan ja millaisella otteella hän tarttuu kasvattamaan yritysten myyntiä Oulun alueella? Kysyimme kysymykset ja hän vastasi:

Kuka olet?: Olen Jerry Keisala ja toimin yksikönpäällikkönä Oulun toimipisteessä.

Mitä olet tehnyt aiemmin?: Olen toiminut pitkään eri asiantuntijatehtävissä sekä vakuutus- että rahoitusyhtiöissä. Pääsääntöisesti työtehtävät ovat olleet yritysten ylimmän johdon konsultointia.

Miksi töihin Myynninmaailmalle?: Tällaisessa tarinassa on aina hienoa olla mukana! Dynaaminen ja kasvava yritys, jossa on potentiaalia nousta valtakunnallisesti merkittävään rooliin myynnin ja markkinoinnin sektorilla.

Mikä on ydinosaamistasi?: Ymmärrän mitä yritystoiminta on ja osaan tulkita hyvin liiketoiminnan kokonaiskuvaa. Osaan hetkellisesti hypätä yrittäjän saappaisiin ja sitä kautta tiedostaa olemassa olevat haasteet ja mahdollisuudet.

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi?: Toimin aina perusteellisesti ja suunnitelmallisesti.  Selvitän yrityksen olemassa olevat resurssit, asetetut tavoitteet sekä realistiset mahdollisuudet niiden tavoittamiseksi. Tavoitteisiin pääseminen vaatii poikkeuksetta kovaa työtä ja sitoutumista, niin minun kuin asiakkaanikin osalta.

Mikä on työssäsi parasta?: Uusien ihmisten kohtaaminen on mahtavaa ja se, että pääsee seuraamaan läheltä Suomessa toimivia yrityksiä sekä yrittäjiä. Parasta työstäni tekee se, että voimme toiminnallamme auttaa yrityksiä ottamaan sen kuuluisan seuraavan askeleen.

Mitä teet vapaa-ajallasi?: Vapaa-aikaani vietän perheeni sekä ystävien parissa. Lisäksi urheilen aktiivisesti ja kesäisin minut löytää usein kalastamasta. Penkkiurheilijana kannatan tietenkin Oulun ylpeyttä – Oulun Kärppiä.

 

Jerryn TOP 5 -osaamisalueet:

  • Strateginen suunnittelu
  • Yrityksen kokonaiskuvan hallinta
  • Markkinoinnin tehostaminen
  • Myynnin kehittäminen
  • Projektijohtaminen

 

Ota yhteyttä Jerryyn:

Jerry Keisala, Oulun yksikönpäällikkö

040 720 6098
jerry.keisala@myynninmaailma.fi