<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä Tampereen markkinoinnin asiantuntija Ilona Mäkinen

Kirjoittanut Myynninmaailma on 11.02.2019
Myynninmaailma

 

blogi_ilona

Me Myynninmaailmalla ratkaisemme joka päivä yli 20 asiantuntijan voimin asiakkaidemme myyntiin ja markkinointiin liittyviä pulmia. Mutta millaista on olla töissä Myynninmaailmalla? Blogissamme pääsevät esille nyt Myynninmaailman osaavat asiantuntijat. Ensimmäisenä esittelemme digi- ja viestintätiimissä työskentelevän Ilonan.

Kuka olet?
Olen Ilona Mäkinen, 22-vuotias ja kotoisin Valkeakoskelta. Opiskelin TAMKissa liiketaloutta ja valmistuin tradenomiksi vuoden 2018 joulukuussa. Aloitin Myynninmaailmalla harjoittelussa vuoden 2018 helmikuussa palattuani opiskelijavaihdosta Irlannista. Harjoitteluni sujui todella hyvin ja harjoittelun jälkeen jatkoinkin Myynninmaailmalla markkinoinnin asiantuntijana.

Mitä teet?
Työtehtäviini kuuluu Google-mainonta, sosiaalisen median mainonta eri kanavissa, sisällöntuotanto sekä hakukoneoptimointi ja verkkosivustojen kehittäminen. Tehostan asiakkaidemme myyntiä ja lisään heidän tunnettuuttaan tärkeiden kohderyhmien keskuudessa.
 
Millaista on olla töissä Myynninmaailmalla?
Opettavaista, hauskaa ja erittäin motivoivaa. Pääsen hyödyntämään omaa osaamistani laaja-alaisesti sekä haastamaan itseäni erilaisten työtehtävien parissa. Myynninmaailmalla pääsee myös seuraamaan ja osallistumaan kasvavan yrityksen strategiaan ja toiminnan kehittämiseen.
 
Mikä työssäsi erityisesti sytyttää?
Erityisesti minut sytyttää työn monipuolisuus, onnistumiset ja toimiva yhteistyö sekä oman tiimin että asiakkaiden kanssa. Jokainen työpäivä on erilainen, jatkuvasti oppii jotain uutta ja meillä on aivan mahtava työporukka! Tiimin tuen ja huumorin avulla jaksaa vähän rankemmatkin työpäivät.
 
Miten rentoudut työpäivän jälkeen?
Työpäivän jälkeen rentoudun laittamalla hyvää ruokaa ja viettämällä aikaa ystävien ja perheen kanssa. Rakastan myös musiikin kuuntelua, matkustelua ja rauhallisia mökkiviikonloppuja.

Ota yhteyttä Ilonaan:

044 971 9180
ilona.makinen@myynninmaailma.fi

Aiheet: B2b-markkinointi

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä