<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä Tampereen uusi asiakasvastaava Noora Nyrö

Kirjoittanut Myynninmaailma on 27.11.2018
Myynninmaailma

bolgi_noora2

Tampereen myyntitiimimme sai tässä kuussa uuden vahvistuksen, kun Myynninmaailman asiakasvastaavana aloitti  Noora Nyrö. Kuka Noora on, mitkä ovat hänen ydinosaamisalueensa ja mikä häntä innostaa työssä? Me kysyimme, ja Noora vastasi.

Kuka olet? Olen Noora Nyrö ja toimin asiakasvastaavana Tampereen toimipisteessä.

Mitä olet tehnyt aiemmin? Viimeiset neljä ja puoli vuotta olen työskennellyt kaupan alalla mainosvastaavana ja esimiestehtävissä. Kokemusta löytyy myös B2B-puolelta, mediamyynnin parista. Olen vahvistanut jatkuvasti osaamistani kouluttautumalla, ja tälläkin hetkellä suoritan myyntitradenomin tutkintoa töiden ohella.

Miksi töihin Myynninmaailmalle? Tässä täyttyvät kaikki unelmatyön kriteerit! Mahtavaa päästä hyödyntämään kaikkea oppimaansa käytännössä. Pääsen auttamaan asiakkaita, kehittämään itseäni ja olemaan aallonharjalla tällä digitaalisella aikakaudella. On myös mielenkiintoista olla mukana kasvavassa yrityksessä.

Mikä on ydinosaamistasi? Ydinosaamistani on asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden kartoittaminen ja selvittäminen, sekä asiakkaan auttaminen tästä eteenpäin. Koen, että myyntityössä on paljolti kyse myös siitä, että autetaan asiakasta. Pystyn ymmärtämään nopeasti asiakkaan liiketoimintaa ja näkemään kehityskohteet.

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi? Olen työssäni aktiivinen, pitkäjänteinen ja johdonmukainen. Ajattelen asioita asiakaslähtöisesti, ja uskon, että sen avulla on mahdollista päästä hyviin tuloksiin. Pystyn hahmottamaan mitä asiakas tarvitsee ja tarjoamaan juuri hänelle oikeaa ratkaisua.

Mikä on työssäsi parasta? Työssäni parasta on ehdottomasti sen monipuolisuus ja se, ettei yksikään päivä ole varmasti samanlainen. Saan tavata lähes päivittäin uusia ihmisiä. Lisäksi pääsen konkreettisesti auttamaan asiakkaita ja edistämään heidän liiketoimintaansa.

Mitä teet vapaa-ajallasi? Urheilen paljon vapaa-ajallani. Lenkkeily, maastopyöräily, hiihto ja kuntosali ovat suosikkejani sekä uutena tuttavuutena ilmajooga. Rentoutumiseen paras kaava on pitkä lenkki, avantouinti, sauna, hyvä ruoka ja kotisohva.

 

Nooran TOP 5 -osaamisalueet:

  • Asiakaslähtöisyys
  • Lean-ajattelu
  • Myynnin edistäminen
  • Kokonaisuuksien hahmottaminen
  • Innovointi

 

Ota yhteyttä Nooraan:

044 729 3996
noora.nyro@myynninmaailma.fi

Aiheet: B2b-markkinointi, b2b-myynti

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä