<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä Myynninmaailman uusi markkinoinnin asiantuntija Elina Tervakangas

Kirjoittanut Myynninmaailma on 29.04.2019
Myynninmaailma

 

D_C_1437

Myynninmaailman asiantuntijatiimi sai huhtikuussa uuden vahvistuksen, kun markkinoinnin asiantuntijana aloitti Elina Tervakangas. Kuka Elina on? Mikä häntä innostaa työssä? Me kysyimme, Elina vastasi.

Kuka olet?

Olen Elina Tervakangas ja toimin markkinoinnin asiantuntijana Myynninmaailman Oulun toimipisteessä. Olen opiskellut tietojenkäsittelyä OAMK:ssa ja työyhteisöviestintää Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. Mediatuottamisen ylempi ammattikorkeakoulututkinto TAMK:ssa on opinnäytetyötä vaille valmis.

 

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Olen tehnyt aiemmin töitä erilaisten markkinointitehtävien parissa sekä B2B- että B2C-puolella, tittelinä on ollut niin markkinointisuunnittelija, markkinointikoordinaattori kuin markkinointipäällikkö. Tehtäväni ovat olleet monipuolisia aina graafisesta suunnittelusta, sisällöntuotannosta ja sosiaalisen median julkaisuista brändinäkyvyyteen sekä yrityksen valtakunnallisen markkinoinnin toteuttamiseen.

 

Miksi töihin Myynninmaailmalle?

Kiinnostuin Myynninmaailman työpaikkailmoituksesta, sillä olin jo jonkin aikaa kaipaillut uutta suuntaa uralleni. Digitaalinen markkinointi kiehtoo, sillä sen avulla tavoittaa parhaimmillaan valtavat määrät potentiaalisia asiakkaita ja tulokset ovat tarkkaan mitattavissa.

 

Mikä on ydinosaamistasi?

Ydinosaamistani on Google-mainonta, sosiaalisen median mainonta eri kanavissa sekä sisällöntuotanto.

 

Miten kasvatat asiakkaidesi myyntiä työlläsi?

Asiakkaan ostopolku lähtee liikkeelle verkosta jo hyvissä ajoin ennen kuin hän ottaa yhteyttä yritykseen. Autan meidän asiakkaitamme näkymään heille tärkeille kohderyhmille jo siinä vaiheessa, kun ostopolku on vasta alkuvaiheessa. Pelkkä näkyminen ja tunnettuuden lisääminen ei silti riitä, vaan tehtäväni on myös saada asiakkaan mielenkiinto heräämään yritystä kohtaan.

 

Mikä on työssäsi parasta?

Työssäni parasta on monipuoliset tehtävät erilaisten asiakkaiden parissa, onnistumiset työtehtävissä sekä mielettömän mukavat työkaverit.

 

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-aika kuluu vahvasti joukkueurheilun parissa. Pelaan futsalia ja jalkapalloa, ja valmennan poikani futisjoukkuetta. Meillä on pieni jackrussellinterrieri Nelli, jonka kanssa lenkkeilen ja puuhailen. Tykkään liikkua paljon luonnossa niin patikoiden kuin pyöräillen. Harrastan myös valokuvaamista.

 

Lisäksi, Elinan TOP 5 osaamisalueet listattuna:

  • Sisällöntuotanto
  • Some-päivitykset ja -mainonta
  • Google Ads
  • Google Analytics
  • Asiakaspalveluhenkisyys

 

Ota yhteyttä Elinaan:

0407206098
elina.tervakangas@myynninmaailma.fi
LinkedIn

 

Aiheet: B2b-markkinointi, b2b-myynti, nettisivut

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä