<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä uusi työntekijämme, Miia Mäkinen!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 03.10.2016
Myynninmaailma

Esittelyssä uusin työntekijämme Miia Mäkinen, joka aloitti äskettäin tiimissämme markkinoinnin asiantuntijana:

" Terveisiä Tampereelta! Olen Miia, asiantuntijatiimin tuorein tulokas. Myynninmaailman riveissä on takana tätä kirjoittaessa ensimmäinen viikko. Ennen Myynninmaailmaa ehdin viettää pitkälti yli seitsemän vuotta digipalvelujen ja digimainonnan parissa suuressa mediakonsernissa. Pääsin koko tuon ajan työskentelemään Suomen suurimpien verkkopalvelujen digimainonnan parissa. Viimeisimpänä tehtävänäni oli verkkokävijäliikenteen asiantuntijan tehtävät. Käytännössä siis huolehdin siitä, että kävijäliikenne kulki konsernin verkkosivujen välillä. Tehtäviin kuului mainosinventaarin hallintaa, kiinteiden kävijäliikenteenohjauksen paikkojen rakentelua, raportointia ja analytiikkaa.

  Ja nyt sitten jotain uutta ja erilaista Myynninmaailmassa! Mitenkö minä sitten tänne päädyin? No, verkostojen kautta. Eräänä päivän kollegani ja ystäväni kysyi, olenko kuullut Myynninmaailmasta. Heille kuulemma tarvittaisiin digimarkkinoinnin osaajaa. Siitä se kaikki sitten lähti. Hyvin nopeasti juteltiin puhelimessa Mikon kanssa, seuraavaksi Anun kanssa, tavattiin Tampereen kollegan Markuksen kanssa. Ja kaikki vain natsasi! Lopulta päätös isosta mediakonsernista pieneen ja dynaamiseen Myynninmaailmaan hyppäämisestä oli helppo. Ensimmäisistä haastatteluista asti välittyi tunnelma välittömästä, osaavasta, kädet savessa asiakkaiden haasteita ratkovasta ammattilaisten joukosta. Ensimmäisen työviikon jälkeen se tunne on vain vahvistunut ja olen ihan älyttömän iloinen että saan olla osa tätä joukkoa. Tuon kaiken osaamiseni ja kokemukseni mukanani ja tähtään siihen samaan mihin me kaikki – kehittämään asiakkaiden markkinointia ja kasvattamaan heidän myyntiä. On hienoa olla täällä!

 Omat juureni ulottuvat Etelä-Karjalaan, Lappeenrantaan. Synnyin Nuijamaalla Lappeenrannan kupeessa. Kaikki opintoni olen suorittanut Lappeenrannassa. Viimeisin tutkintoni on Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta, josta valmistuin Kauppatieteiden maisteriksi tietojohtamisen pääaineesta. Etelä-Karjalasta muutin pois jo kymmenen vuotta sitten, mutta karjalaisuus ja miesie istuu omassa puheessa vahvasti. Nautinkin suunnattomasti siitä, kun joskus keskellä kaikkea tätä määsäätä kuulen yllättäen jossain sitä ihan omaa äidinkieltä.

 Työpäivien jälkeen vietän aikani perheeni kanssa. Muutaman myllerrysvuoden jälkeen asiat ovat asettuneet uomiinsa ja asumme mieheni kanssa maailman parasta kotia Ylöjärvellä, Tampereen kupeessa. Uusperheeseemme kuuluu minun ja mieheni lisäksi kaksi lasta molemmilta – 11, 10, 5 ja 3 -vuotiaat. Ja koska lapsista ei ilmeisesti lähde tarpeeksi ääntä, vauhtia ja yleistä epäjärjestystä niin toki kasvattelemme pientä eläintarhaa yhden koiran ja kahden kissan muodossa. Jos siis kaipaat elämääsi vauhtia ja vaarallisia tilanteita niin meille kannattaa suunnata kylään silloin, kun koko katras on koolla.

 Siinäpä tämä lyhyt esittely. Kysykää jos haluatte tietää lisää – kerron ihan varmasti. On hienoa olla täällä ja odotan innolla että pääsen jalkautumaan kentälle ja ratkomaan asiakkaidemme digimainonnan ja myynnin haasteita. Nähdään siis pian! ”

16305-064.jpg

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä