<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä kuukauden työntekijä, Anu Yliselä!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 22.04.2016
Myynninmaailma

Asiantuntijatiimin tiiminvetäjänä ja markkinoinnin asiantuntijana toimiva Anu Yliselä aloitti on ollut mukana Myynninmaailman porukassa jo siitä asti, kun yritys perustettiin vuonna 2011. Anulla on jatkuvia ylläpidossa olevia nettimarkkinoinnin asiakkaita, minkä lisäksi hän myös konsultoi ja sparraa asiakkaita ja tekee erilaisia projekteja. Lisäksi Anu vastaa asiantuntijatiimistä.

Kollegat äänestivät Anun kuukauden työntekijäksi näillä sanoin: "Anu on aivan mahtava mimmi, hienosti tukena ja painaa töitä kuin härkä!". "Reipas ote työhön ja asiat hoituu!". "Jaksaa painaa töitä!".

Anu onkin todella ansainnut nämä kehut - nainen palasi äitiyslomalta tammikuussa, ja otti asiat heti ripeällä otteella haltuun. Hän aloitti heti uudessa roolissaan ryhmän tiiminvetäjänä ja onkin ollut aktiivisesti kollegoidensa tukena päivittäin ja painanut sammumattomalla innolla töitä asiakkaiden hyväksi.

”Loppuvuosi näyttää hyvältä. Kiireitä ja haasteita tulee olemaan, mutta kova luottamus on siihen että tällä porukalla saadaan aikaan vaikka mitä!”

Luonteeltaan Anu on toimiston ilopilleri – hän on iloinen ja puhelias joukkuepelaaja, joka on monessa mukana ja innokas tietämään vähän kaikesta kaikkea. Työssään Anu arvostaa monipuolisuutta ja hyvää työporukkaa. ”Parhaita asioita työssäni on se, että joka päivä on erilainen päivä, ja tietysti parhaat työkaverit! Kova on vauhti eteenpäin, ja työssä saa sopivasti vastuuta, jotta pääsee kehittymään työssä eteenpäin."

"Vapaa-aikani kuluu 1v 2kk ikäisen pikku tyttösen kanssa kotona, minkä lisäksi hoidan pihaa ja omakotitaloa. Joskus kerran vuodessa myös tulee oltua kaverienkin kanssa. :)"

Anu kiittää kollegojaan kannustuksesta ja luottamuksesta!

anunennnnnnn

 

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä