<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä kuukauden työntekijä, Essi Tuominiemi!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 12.02.2016
Myynninmaailma

Internet-markkinoinnin asiantuntijan tehtävissä Tampereen toimistolla toimiva Essi Tuominiemi ansaitsi tällä viikolla kuukauden työntekijän tittelin. Tämä toimiston ilopilleri on ollut Myynninmaailmalla vuoden 2015 toukokuusta saakka.

Työtoverit kuvailivat häntä äänestyslipukkeissaan seuraavin sanoin: "Todellinen ammattilainen, jota asiakkaat arvostavat", "Aikamoista ruljanssia/vaihtelua ja silti tekee tuloksellisia kampanjoita", "Tekee töitä ahkerasti ja laadukkaasti".

Essi työskentelee hakukoneoptimoinnin, Google-mainonnan, some-päivitysten ja -mainonnan, kävijäseurannan,  markkinoinnin auditointien sekä digitaalisen markkinoinnin sparrausten ja koulutusten parissa. Flikan vuosi on lähtenyt käyntiin kovalla vauhdilla: "Hyvä, kun on mukana pysynyt!" Loppuvuodelta Essi toivoo paljon matkustelua sekä kavereiden kanssa vietettyä aikaa.

Essi on luonteeltaan räiskyvän iloinen, rehellinen sekä spontaani. Vahvuutensa työssä ovat liiketoiminnan ymmärtäminen, keskittymiskyky ja pikkutarkkuus. Työssään Essi pitää eniten siitä, että pääsee tutustumaan erilaisiin ihmisiin sekä mahtavista työkavereistaan ja toimistokoira Jekusta. "Tampereen toimistolla on rento tekemisen meininki. Meillä on kaikilla samankaltainen huumori, niin että jos jollain meinaa vannetta kiristää, saa muut keventää tunnelmaa!" Essin vapaa-aika kuluu treenatessa, kavereita tavatessa sekä matkustellessa.

essinen

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä