<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä kuukauden työntekijä - Henri Raatikainen!

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 16.10.2015
Ronja Hautamaki
Seuraa:

Myynninmaailman toiseksi kuukauden työntekijäksi valittiin Henri Raatikainen. Myynninmaailman kokeneempaa kaartia edustava Henri on ollut yrityksen vakiokalustoa jo vuodesta 2011. Hän on takuuvarma luottopelaaja, jonka voi heittää haastaviinkin tilanteisiin luottaen että asiat hoituu aina mallikkaasti. Henri kuvaili oloaan äänestystuloksen jälkeen nöyrän kiitolliseksi. "Kiitokset kollegoille tästä huomionosoituksesta".

Miehen vastuualueena on asiantuntijatiimin kehittäminen sekä prosessien tehostaminen ja korkean laadun ylläpito. Luonteeltaan rauhallinen mutta jämäkkä Henri toimii myös tiiminjohtajana asiantuntijaporukalle.  Henri toimii tuttuun tapaan myös internet-markkinoinnin asiantuntijana. Parasta työssä ovat mukavat työtoverit. Parhaiten Henri viihtyy työn parissa tehden ja oppien uutta sekä samalla tuoden onnistuneita tuloksia asiakkaille asti. Vapaa-aika kuluu änärin ja tyttöystävän kanssa telmiessä.

Kollegat perustelivat Henrin valintaa esimerkiksi seuraavasti; "Henri on ottanut uuden tiiminvetäjän roolin mahtavasti. Ahkera ja jaksaa aina auttaa". "Henri tietää paljon ja auttaa, ja on mukava". "Henrillä on aina aikaa auttaa ja kärsivällisyyttä/ymmärrystä, jos kaikki ei mene jakeluun heti kerralla. Hänen avullaan on helppo kehittää itsestään parempaa asiantuntijaa".

Ensi kuussa palkitsemme taas sen, joka on viimeisen kuukauden aikana painanut erityisen kovasti töitä, ollut muille avuksi ja antanut kaikkiensa omassa roolissaan!

Henri Raatikainen 

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä