<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä kuukauden työntekijä, Henri Raatikainen! (vol 2)

Kirjoittanut Myynninmaailma on 16.06.2016
Myynninmaailma


Viime vuoden loppupuolella Henri ansaitsi Myynninmaailmassa toisena työntekijänä Kuukauden työntekijän tittelin. Nyt, noin puoli vuotta myöhemmin, kollegat äänestivät Henrin jälleen voittoon seuraavin kehuin: "Joukkuepelaaja", "Aina mies paikallaan", "Loistava perehdyttäjä", "Hienoa työtä kaikissa olosuhteissa!"

Kaikki nämä ylistykset on mies kyllä myös ansainnut. Aina kun joku porukasta on avun tarpeessa, Henri rientää paikalle ja auttaa parhaansa mukaan. Henri on ollut osa Myynninmaailmaa ihan alusta saakka, mutta mies ei suinkaan ole jämähtänyt paikoilleen vaan kehittyy jatkuvasti kovaa vauhtia eteenpäin ja on aina yhtä kiinnostunut Googlen uusimmista uutuuksista ja muutoksista. Henrin tehtävänä onkin kokonaisvaltaisen internetmarkkinoinnin tekeminen lukuisille eri asiakkaille, ja mies tekee työnsä aina laadukkaasti.

Kesälomat alkavat painaa päälle, ja vielä olisi kovasti tekemistä ennen kuin voi jättää työt hetkeksi aikaa sivuun, mutta Henri ei turhia stressaa. Toimistolla on myös kesäisin aina väkeä paikalla, joten loman aikana ei tarvitse turhia murehtia, sillä työt kyllä hoituvat muiden asiantuntijoiden avustuksella sillä aikaa kun itse kerää lisävoimia syksyä varten!

Paljon onnea Henrille voitosta, jatka samaan malliin! :)

16305-047.jpg

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä