<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä kuukauden työntekijä - Juuso Hietikko!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 14.03.2016
Myynninmaailma

Internet-markkinoinnin asiantuntijana toimiva Juuso Hietikko aloitti työt Myynninmaailmalla syksyllä 2012. Juuson työhön kuuluvat asiakkaiden Google-mainonnan tilien optimoiminen ja ylläpitäminen, ja siinä samalla tulee sitten myös mainonnan tehokkuuden mittaaminen ja lisäksi jonkin verran Facebookiin liittyviä töitä. 

Juuso ansaitsi itselleen viimeisimmän kuukauden työntekijän pystin. Kollegat perustelivat valintaansa seuraavin sanoin: "Esimerkillistä oma-aloitteisuutta!", kiva työkaveri ja tekee työnsä hyvin", "ollut vielä entistä aktiivisemmin asiakkaisiin yhteydessä sekä muutenkin Juusolla on ollut aktiivisempi ote työhön ja omaan kehittymiseen", "Hyvää työtä!". Go, Juuso!

Juuson vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti liikenteeseen monien muutosten parissa. "Kovasti se kevät jo iskee päälle vaikka hetki sitten se joulukin vasta meni. Loppuvuosi varmaankin tuo tullessaan paljon muutoksia digimarkkinoinnin saralla ja innolla odotan Googlen uusia ominaisuuksia Adwordsiin." Juuson vahvuudet ovat tiimityöskentelytaidot sekä aito halu oppia uusia markkinoinnin työkaluja. Luonteeltaan mies on touhukas, huumorintajuinen ja sosiaalinen, ja toimistolla Juuso onkin varmaan eniten äänessä heti radion jälkeen.

"Parasta tässä työssä ovat tietenkin mahtavat työtoverit ja jatkuvasti muuttuva digitaalisen markkinoinnin maailma. Vapaa-ajallani harrastan frisbeegolfia ja innolla odotellaan parempia sääolosuhteita. Nyt olen taas aktivoitunut vanhan harrastukseni, lukkopainin, parissa ja kotona kun pääsee rentoutumaan niin aika menee elokuvien ja sarjojen parissa sekä ps4-pelejä pelaten!"

 juusonen

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä