<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä kuukauden työntekijä - Kati Viikilä!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 15.09.2015
Myynninmaailma

kuukaudentyöntekijä

Ensimmäiseksi kuukauden työntekijäksi äänestettiin Kati Viikilä. Kati on ollut osa Myynninmaailman tiimiä vuoden 2015 alkupuolelta lähtien.  Kati kertoo Myynninmaailmalla parasta olevan mahtavat ja ammattitaitoiset työkaverit, joilta niin kollegat kuin asiakkaat saavat aina tarvittaessa apua ja tukea. Työtoverit perustelivat Katin valintaa esimerkiksi seuraavasti; ”On työssään ammattitaitoinen ja innokas, kysyessään neuvoa on kohtelias ja ystävällinen.”, ”Loistava asenne ja positiivinen lähestymistapa, kovaa osaamista noin nuoreksi henkilöksi”.

Katin mielestä parasta hänen omassa työssään on se, että jokaisessa kohtaamisessa asiakkaan/yrittäjän kanssa oppii jotain uutta – jos ei muuta niin tutustuu uusiin ihmisiin, liiketoimintaan sekä toimintatapoihin. ”On mahtavaa, että teen työtä jossa kehittyy jatkuvasti”, Kati toteaa. Kati lukee aktiivisesti alan kirjallisuutta ja sekä lukee että kirjoittaa alan blogeja. Myös erilaiset seminaarit, koulutukset ja alan tapahtumat vetävät Katia puoleensa, ja niissä hänet saattaakin tavata.

Tämä toimiston energiapakkaus vastaa Myynninmaailmalla myynnin ja markkinoinnin tehostamisen avoimista koulutuksista ja myynnistä.

Meille Myynninmaailmalla on tärkeää pitää yllä hyvää fiilistä ja palkita ne, jotka ovat menneet erityisen paljon eteenpäin, auttaneet muita ja antaneet kaikkensa omassa roolissaan. Siksi otimme käytäntöön tavan, että joka kuukausi valitaan kuukauden työntekijä. :)

Aiheet: myynninmaailma, myynnninmaailma, Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä