<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä kuukauden työntekijä, Markus Jokinen!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 14.01.2016
Myynninmaailma

Asiakasvastaavan tehtävissä Tampereen toimistolla toimiva Markus Jokinen ansaitsi vuoden 2016 ensimmäisen kuukauden työntekijän tittelin näiden kollegoiden esittämien kuvausten siivittämänä: "Markuksella on asenne kunnossa. Kaikilla osa-alueilla huippatason tekemistä!" "Kasvu, asenne ja päivittäinen toiminta on loistavaa." "Hyvä vauhti päällä ja asenne kohdallaan." "Erinomainen asenne ja loistavaa kehittymistä". Ei paha, Markus!

Markus aloitti työt Myynninmaailmalla viime vuoden elokuussa. Markuksen mielestä työssä parasta ovat mahtavat työkaverit sekä se, että oppii valtavasti koko ajan ja tapaa paljon erilaisia ihmisiä erilaisista yrityksistä. Jokainen päivä on aina vähän erilainen, ja tehtävät vaihtelevat sopivasti. Tampereen toimiston kollegat ovat hauskoja ja heidän kanssaan vallitsee rento ilmapiiri. "Kuitenkin tosi kovaa asiantuntemusta löytyy myös! Täällä on hyvä balanssi. He sparraavat hyvin ja antavat myös kehittävää kommenttia".

16305-052.jpg

Markuksen suurin vahvuus on rentous - mies ei turhia stressaa, vaan tekee vain kaiken niin hyvin kuin kykenee. Asenne lienee tarttunut urheiluharrastuksesta. "Ei asiat stressaamalla kummemmiksi muutu". Markus on myös hyvin täsmällinen ja tarkka, ja tekee asiat hyvin ja aina ajallaan.

Markuksen vapaa-aika kuluu vaimon kanssa urheillessa sekä lenkkeillessä koiran kanssa. Välillä luetaan uutisia ja blogeja, ahkeroidaan yliopisto-opintojen parissa tai seurataan erilaisia ohjelmia Netflixistä. "Oon mä joskus kavereittenkin kanssa", Markus naurahtaa. Mies ei hirveästi tykkää olla tekemättä mitään, vaan aina pitää tapahtua jotakin.

Loppuvuoden mies hoiti upeasti kotiin ahkeruudella ja panostamalla täysillä asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen, ja uusi vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. "Vähän kyllä pääsi yllättämään kun kalenteriin katsoi, että mennäänkin jo tammikuun puolessa välissä!" Markus suhtautuu uusiin haasteisiin positiivisesti. 

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä