<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä kuukauden työntekijä, Matti Koski-Sipilä!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 13.05.2016
Myynninmaailma

Matti Koski-Sipilä toimii Myynninmaailmalla markkinoinnin asiantuntijana. Työnsä hän aloitti reilu pari vuotta sitten asiakasvastaavana, mutta rooli kehittyi vähä vähältä eteenpäin ja lopulta Matti astui muiden asiantuntijoiden kaveriksi Myynninmaailman ”konehuoneeseen”.  

Matti on ottanut uuden roolin hienosti vastaan, ja ansaitsikin nyt kuukauden työntekijän tittelin seuraavien kollegoilta saatujen palautteiden myötä:

”Suoraselkäinen raskaan työn raataja”. ”Hyvää työtä! J (x2)” ”Hyvää kehitystä, kovaa työtä ja hyviä tuloksia.”

Matin mielestä tässä työssä parasta ovat (tietysti) työkaverit, se ettei yksikään päivä ole koskaan samanlainen ja lisäksi myös se, että koskaan ei voi tulla valmiiksi ja tietää kaikkea. Digimarkkinointi nimittäin kehittyy jatkuvasti hurjaa vauhtia, ja sen vauhdissa on pysyttävä opettelemalla koko ajan uusia asioita. ”Oon innokas oppimaan uutta työssä - hetkeksikään ei saa jäädä makaamaan laakereilleen, vaan pitää pysyä vauhdissa mukana!”

Vuosi onkin todella kulkenut vauhdikkaasti eteenpäin – paljon kaikenlaista on tapahtunut Myynninmaailmassa, ja kasvu sen kuin jatkuu. Matti on kaikkien kiireidenkin keskellä säilyttänyt rennon rauhallisen asenteensa, ja ollut hienosti työtovereidensa tukena näiden sitä kaivatessa.

Matti kuvaa itseään rauhalliseksi, suorapuheiseksi ja erilaisten ihmisten kanssa helposti toimeentulevaksi tyypiksi. Vapaa-aika kuluu urheillessa, etenkin jääkiekon parissa sekä viettäessä aikaa kihlatun ja mäyräkoiran kanssa kotisohvalla telkkarin ääressä. Lisäksi aikaa kuluu myös omakotitaloasumiseen liittyvissä asioissa – pari on juuri rempannut rintamamiestalon, ja nyt alkavat sisähommat olemaan tehtynä. Ulkona piisaa vielä hommia, ja siinä riittääkin tekemistä ensi kesäksi!

”Tuleva vuosi näyttää erittäin mielenkiintoiselta, tietää taas että on tulossa paljon uutta tuolla digipuolella ja odotan sitä innolla!”

matti

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä