<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä kuukauden työntekijä - Piia Väliheikki

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 13.12.2015
Ronja Hautamaki
Seuraa:

 Uusin kuukauden työntekijämme myyntiassistentti Piia Väliheikki on aina luomassa hyvää fiilistä ympärilleen Myynninmaailman toimistolla: ”Miksi nähdä huonoja puolia kun hyvät puolet ovat mukavampia. Olen aika peruspositiivinen ihminen ja sen olen huomannut, että kyllä hymy tulee aina takaisin. Töissäkin voi olla kivaa.”

Piia aloitti työt viime vuoden tammikuussa myyntiassistenttina ja pikku hiljaa vastuu on lisääntynyt. ”Teen ihan kaikkea, mutta se tässä työssä onkin niin mahtavaa. Mulla on aikalailla miljoona langan päätä käsissä yhtä aikaa. Pääasiassa hommani koostuvat talouspuolen hoitamisesta, myynnin tuesta ja toimiston arjen pyörittämisestä”, Piia tiivistää laajan toimenkuvansa.

Kuukauden työntekijän perusteluiden yhteydessä Myynninmaailmassa annetaan myös perusteluita omalle valinnalle. Piia työkaverit kuvasivat erityisesti tunnolliseksi ja iloiseksi työtoveriksi, joka on tuonut uuden ryhdin toimiston asioihin. Hänen ansiostaan kaikki hommat pelaavat joustavasti. ”Kyllä valinta oli melkoinen yllätys. En meinannut sitä ensin edes tajuta. Se oli toki positiivinen yllätys ja työkavereille nöyrä kiitos. He ovat niin ihania”, Piia kiittää.

Piia on Ilmajoelta kotoisin ja viihtyy yhä kotikunnassaan. Kysymykseen mieluisasta vapaa-ajan viettotavasta Piia vastaa: ”Mikä vapaa-aika?” Naurun seasta selviää, että illat hänellä menevät pitkälti autokuskina lasten harrastusten kanssa, mutta se on vain mukavaa. ”Vapaat viikonloput ovat parhaita rentoutumisen paikkoja ja silloin asiaan kuuluvat tietysti sauna, palju ja villasukat. Paljon vapaa-aikaa kuluu tällä hetkellä myös kirjojen ääressä tehdessäni taloushallinnon jatko-opintoja.”

Piia pitää tärkeänä motivaation lähteenä työhön Myynninmaailman hyvää ja mukavaa ilmapiiriä: ”Eniten töissä motivoi juuri hyvä porukka ja sitä kautta mukava työpaikka. Hyvän ilmapiirin ansiosta jaksaa aina vääntäytyä aamulla töihin. Lisäksi minua motivoi erityisesti työni monipuolisuus. Ikinä ei voi aamulla tietää mitä päivä tuo tullessaan.”
Vielä lopuksi Piia paljastaa tehokkuutensa salaisuuden: ”Mä yritän pitää narun päät käsissä. Teen mitä tarve vaatii nopeasti ja huolellisesti.”

12351420_10208260026122450_1730037126_o

Aiheet: myynninmaailma, Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä