<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä uusi työntekijämme, Maria Hautaviita!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 18.05.2016
Myynninmaailma

Maria Hautaviita aloitti tällä viikolla Seinäjoen toimistolla sosiaalisen median asiantuntijana.

"Huhtikuussa saapui LinkedInin inboxiini viesti mieheltä, joka etsi yritykseensä lisävahvistuksia ja kehotti hakemaan avointa tehtävää. Mies oli Mikko, firma Myynninmaailma ja haussa osaava, idearikas ja kirjoitustaitoinen sosiaalisen median asiantuntija. Nyt kuukautta myöhemmin istun toimiston valoisimmassa nurkassa teekuppi kädessäni ja mietin, mitä kertoisin teille itsestäni.

Olen Maria, toimiston tuorein vahvistus. Työelämäni on nyt siirtynyt Seinäjoelle, mutta muut ajat vietän pääsääntöisesti Vaasassa. Kotoisin olen Karijoelta, perunaplantaasien ja metsäpalstojen välimaastosta. Olen keskittynyt elämässäni pitkälti erilaisten kokemusten hankkimiseen. 11 vuoden aikana olen asunut eri puolilla Suomea ja viettänyt muutaman kuukauden myös Etelä-Ranskan auringon alla.

Muutosta muutoksen perään, siinä on mahdollisesti paras kiteytys elämäni kulusta tähän päivään saakka. Olen vaihtanut hotellikuviot viestinnän tehtäviin, asunut 14:ssä eri osoitteessa ja tehnyt töitä niin arkeologisilla kaivauksilla kuin tilamuotoilun projektissa. Yritteliäisyys on ollut osa minua jo lapsesta asti, kun 14-vuotiaana ryhdyin myymään piirustuksiani netissä. Myöhemmin piirustukset vaihtuivat valokuviksi ja teksteiksi, joita olen freelancerina tuottanut. Ja kuka hullu oikeasti lähtee opettelemaan ranskaa ranskalaiseen ravintolaan, kun ainut lukioajoista mieleen jäänyt lause on ”Je ne parlé pas francais”? Minä.

Niin, ehkä jonkinlainen positiivinen hulluus kuvastaa minua myös. Onneksi olen löytänyt vierelleni toisen positiivisen hullun, jonka kanssa harrastan kilpatanssia, metsästän harvinaisella tekniikalla tehtyjä kihlasormuksia ja pian puran uudesta rivitalopätkästämme välikattoa, jotta sinne mahtuisi kiipeilyseinä. Satunnaisen säännöllisesti positiivisen hulluutemme keskellä kasvaa myös mieheni poika. Tällä hetkellä haaveilen vanhan rakkaan harrastukseni, ratsastuksen, elvyttämisestä sekä siitä, että voittaisin pelkoni ulkokiipeilyä kohtaan.

Onni on sitä, että polkee tanssisalilta tuhatta ja sataa kotiin, eikä kuitenkaan ehdi pois keväisen rankkasateen tieltä. Pieniä asioita. Mahtavia ihmisiä. Uusia kokemuksia. Pistän nyt tämän tehtävän saappaat jalkaani ja jaan ensimmäisen neuvoni. Pistäkää LinkedIn-profiili kuntoon. Sitä kautta on moni ihminen löytänyt uusia mahdollisuuksia."

16305-089.jpg

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä