<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Esittelyssä kuukauden työntekijä - Joonas Välimäki

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 13.11.2015
Ronja Hautamaki
Seuraa:

 ”Positiivinen, iloinen ja todellinen asiantuntija”, tuohon lausahdukseen kiteytyy tuoreimman kuukauden työntekijämme Joonas Välimäen saamat kommentit niin työtovereilta kuin asiakkailta. Joonaksen tonttina Myynninmaailmassa on verkkomarkkinointiin liittyvät ylläpidot, konsultoinnit ja koulutukset. Lisäksi hänen erityisosaamistaan on hakukoneoptimointi.

Yhdeksi Joonaksen valinnan perusteeksi mainittiin, se että hän saa aina todella hyvää palautetta asiakkailta. Osaamisen lisäksi Joonas tunnetaankin lähes itse Juha Miedolle vertoja vetävästä Etelä-Pohjanmaan murteesta. ”Eipä sille kasvatukselle mitään voi”, toteaa Kauhavalta kotoisin oleva ”puukkojunkkari” asiaan leveän virneen kera.

Työkaverit pitävät Joonaksen osaamista todella kovatasoisena. Itse hän kuittaa kehut vaatimattomaan tyyliinsä: ”Paljo pitää tehdä hommaa että pärjää. Nämä hommat ovat asiantuntijalle sellaisia, että jatkuvasti pitää olla terävänä ja kehittää itseään, jotta saa kaiken parhaan irti. On kuitenkin hienoa olla kasvavassa yrityksessä mukana kun pääsee samalla itse kehittymään ja kasvamaan aina vain kovemmaksi osaajaksi.”

Motivaation työhönsä Joonas saa työn tarjoamista haasteista ja onnistumisista: ”Aina oppii uutta ja mukava auttaa ihmisiä sekä ratkaista ongelmia. On mahtavaa kun näkee tuloksen kun on tehnyt jotakin hyvin. Uusiin ihmisiin tutustumisen ohella tuloksen tekeminen ja sen näkeminen on todella hienoa.”

Kovana työmyyränä ja joka paikan höylänä työpaikalla sekä kotona tunnettu Joonas ammentaa muiden tapaan tarmonsa työhön vapaa-ajalta: ”Kavereiden kanssa juopottelulla saa hyvin työt kuitattua. Ei vaiskaan kyllä se aika rentoutuminen tapahtuu kotona rentoutumalla esimerkiksi emännän kanssa aikaa viettäen ja liikunnan tai esimerkiksi elokuvien parissa. Välillä sitä tulee sitten näiden lisäksi hurahdettua johonkin harrastukseen enemmänkin.”

”Täytyy vielä todeta, että nöyrimmät kiitokset työkavereille valinnasta! Työpaikkana Myynninmaailman on mahtava. Erityisen mahtavan siitä tekee melko erilaisista taustoista tulevat, mutta silti yhteen tavoitteeseen motivoituneesti eteenpäin haluavat ihmiset”, päättää Joonas.

Verkkomarkkinoinnin asiantuntija Joonas

Aiheet: hakukoneoptimointi, digimarkkinointi, markkinointi, myynnninmaailma

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä