<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Etsimme ASIANTUNTIJAMYYJÄÄ Tampereelle

Kirjoittanut Myynninmaailma on 11.09.2019
Myynninmaailma

Haemme Tampereen toimipisteeseemme markkinoinnin asiantuntijamyyjää, joka suhtautuu asiakkaiden myynnin kasvattamiseen innokkaasti ja intohimolla. Tehtävässä onnistuminen edellyttää aitoa kiinnostusta asiakkaidemme liiketoimintaa kohtaan ja motivaatiota jatkuvaan itsesi kehittämiseen asiantuntija- sekä myyntityössä.

Pääasiallisena alueenasi toimii Pirkanmaa, mutta teet uusasiakashankintaa myös muualta Suomesta. Työnkuva sisältää vahvasti uusien asiakkaiden kontaktointia ja heille ratkaisujen hakua, mutta lisäksi vakiintuneiden asiakkuuksien hoitamista.

Tarjoamme sinulle vahvan ammatillisen tuen, hyvät työsuhde-edut, kehittymismahdollisuudet urallasi, aktiivisen, motivoituneen ja osaavan tiimin ja työyhteisön. Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävän menestyvässä kasvuyrityksessä, jossa pääset kehittämään ja kehittymään.

Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva innostunut tekijä tai jo kokemusta myyntityöstä ja markkinoinnista omaava osaaja. Toimit yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa, ja saat vahvan tuen myynti- ja markkinointitaitojesi kehittämiseen sekä perehdytyksen tuloksekkaaseen markkinointiin.

Tehtävässä menestyäksesi, odotamme Sinulta:

  • osaamista markkinoinnista
  • kokemusta B2B-myynnin tehtävistä
  • energistä otetta uusasiakashankintaan
  • matkustusvalmiutta Pirkanmaalla ja muualla Suomessa
  • verkostoitumisvalmiuksia ja kykyä sosiaalisen median hyödyntämiseen myyntityössä.

Eduksi lasketaan

  • ymmärrys nykyaikaisesta markkinoinnista eri markkinointikanavissa
  • onnistumiset uusasiakashankinnassa
  • laajat verkostot pk-yritysten keskuudessa.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen mikko.isoniemi@myynninmaailma.fi 31.10.2019 mennessä. Ole kuitenkin nopea, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kati Viikilä, p. 044 765 3210, kati.viikila@myynninmaailma.fi ja Kalle Teliranta, p. 044 747 7810, kalle.teliranta@myynninmaailma.fi.

 

 

Myynninmaailma Oy on vuonna 2011 perustettu B2B-markkinointitoimisto. Liikevaihtomme oli vuonna 2018 noin 1,5 milj. euroa ja yritys on kovassa kasvussa. Myynninmaailmalla on toimipisteet Seinäjoella, Tampereella ja Oulussa. Palveluitamme ovat muun muassa myynnin ja markkinoinnin suunnittelu, digitaalinen markkinointi, markkinointiautomaatio, viestintäpalvelut ja myynnin koulutukset. Olemme osa pörssinoteerattua yhtiöitä, Ilkka-Yhtymä Oyj:tä. 

 

 

 

 

 

Aiheet: Rekrytointi

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Seuraa meitä