<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Etsimme myyntipäällikköä!

Kirjoittanut Ville Orrenmaa on 09.03.2017
Ville Orrenmaa
Seuraa:

 

Haemme proaktiivista myyntipäällikköä myynnin ja markkinoinnin asiantuntijapalveluiden myyntiin Tampereelle.

Myynninmaailma Oy on vuonna 2011 perustettu myynnin ja markkinoinnin asiantuntijayritys.

Tarjoamme kokonaisvaltaisesti myynnin ja markkinoinnin ratkaisuja yrityksen kasvun polttoaineeksi. Tämän mahdollistaa vahva kumppaniverkostomme mainostoimisto palveluista kansainväliseen asiakashankintaan sekä ennen kaikkea kehitysnälkäinen asiantuntijatiimimme. Käytännössä tarjoamme asiakkaillemme myynnin, markkinoinnin, digitaalisen markkinoinnin tai sosiaalisen median koulutusta, kampanjoita sekä pitkäjänteisiä yhteistyökumppanuuksia aina strategisen kehittämisen ja prosessien tehostamisen sekä markkinoinnin johtamisen ulkoistamisiin saakka. Kotikenttämme sijaitsevat Seinäjoen ja Tampereen alueella, mutta asiakkaita meillä on ympäri Suomen. Referenssiasiakkaita ovat mm. Fitfarm, Prima Power, Restamax, Teräselementti ja Nammo Lapua. Liikevaihdon vuosittainen kasvu on ollut 20%  ja tulos on positiivinen sekä henkilöstöä tällä hetkellä meiltä löytyy vajaat parisenkymmentä.

Olemme Googlen Premier Partner –kumppani.

Myyntialueena tehtävässä toimii Pirkanmaan alue ja tehtävä sisältää vahvasti uusasiakasmyyntiä, mutta myös vakiintuneiden asiakkuuksien hoitamista uusien projektimyyntien osalta. Tarjoamme itsenäisen tehtävän, vakavaraisessa ja menestyvässä yrityksessä, jossa olet näköalapaikalla mielenkiintoisella kasvavan toimialan asiantuntijapalvelujen myynnissä. Toimit tehtävässä yhteistyössä yrityksemme asiantuntijoiden kanssa sekä osallistut yrityksemme myynnin ja markkinoinnin kokonaissuunnitteluun. Työnkuvaasi kuuluu myös erilaisiin edustus- ja tapahtumatilaisuuksiin osallistuminen työnantajan alue-edustajana. Tehtävässä ei ole esimiesvastuuta, mutta etenemisen mahdollisuudet ovat halutessasi hyvät yrityksemme jatkuvan kasvun myötä. Toimisto sijaitsee Tampereella yhteistyökumppani mainostoimisto Propagandan kanssa samoissa tiloissa.

Edellytämme hakijoilta

– kokemusta b-to-b myynnin tehtävistä (mielellään asiantuntijapalveluista)
– hyvää matkustusvalmiutta Pirkanmaan alueella (oma auto – km korvaukset, joustavat työajat)
– soveltuvaa kaupallista koulutusta esim. tradenomi, medianomi, KTM
– hyvää toimisto-ohjelmien ja somen hallintaa
– vahvaa liiketoimintaverkostoa ja yritysmaailman kontakteja eri toimialoille Pirkanmaan alueella

Eduksi lasketaan

– markkinoinnin työkokemusta (digitaalinen markkinointi, verkkomediat, kokonaissuunnittelu)
– esimiestyökokemus

Käsittelemme hakemukset ehdottoman luottamuksellisesti, emmekä luonnollisestikaan kontaktoi nykyistä työnantajaasi hakusi tiimoilta. Hakuaika loppuu viimeistään 28.3.2017, mutta otamme potentiaalisia haastatteluun jo hakuajan puitteissa, joten toimi nopeasti!

Lisätiedot konsultointijohtaja jouko.karjalainen@lakeusrekry.fi,  gsm 0400 72 17 17.

Toimita allaolevan www-lomakkeen linkin kautta liitteenä ansioluettelosi, josta selviää työnimikkeen alta kuvattuna työnsisältöä.

H A E  P A I K K A A  T Ä S T Ä

Aiheet: Rekrytointi

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä