<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Facebook-mainonnalla pois pimennosta!

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 06.11.2014
Ronja Hautamaki
Seuraa:

Facebook-mainonta on erittäin kustannustehokas tapa päästä näkyville. Sen avulla voi hakea näkyvyyttä yrityksen verkkosivuille, nettikauppaan, Facebook-sivulle tai esimerkiksi tietylle postaukselle tai tapahtumalle. Mainonnalla voidaan myös keskittyä pelkästään tykkääjien keräämiseen Facebook-sivulle. Tässä mainonnan hyötyjä:

 + Mainosten näyttäminen on täysin ilmaista - maksat ainoastaan silloin, kun mainosta klikataan.

+ Etukäteen määrätyn päiväbudjetin ansiosta mainontaan ei koskaan mene enempää rahaa kuin itse haluat.

+ Mainonta voidaan kohdentaa tarkasti tietylle kohderyhmälle  esim. iän, sukupuolen, paikkakunnan ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. 

+ Mainonnalla voi saavuttaa hyvinkin laajaa näkyvyyttä pienin rahallisin panostuksin, jotka ovat esim. lehtimainontaan verrattuna suorastaan mitättömiä.

Mainonta Facebookissa on tehokkainta kun mainoksessa on kiinnostava, laadukas ja joukosta erottuva kuva. Lisäksi mainoksessa olisi hyvä olla mukana jokin tärppi, kuten tarjous tai vaikkapa kehotus osallistua arvontaan yrityksen nettisivuilla tai Facebookissa.

Kun tuotat aktiivisesti sisältöä yrityksesi Facebook-sivulle, tuet mainonnan tehokkuutta.

Ihmiset tulevat ja etenkin jäävät sivulle vain, jos se on aktiivinen ja tarjoaa lisäarvoa - sillä vaikka ihmiset saataisiinkin mainonnalla houkuteltua tykkääjiksi, heille on annettava syy olla sitä myös jatkossa!

Jos et tiedä, miten tuottaa oikeanlaista sisältöä Facebookissa, voimme opettaa sinua joko avoimessa tai tarpeidesi mukaan räätälöidyssä koulutuksessa. Voimme tehdä sinulle myös kattavan some-suunnitelman. Kuitenkin jos et ehdi itse keskittyä sisällöntuotantoon, voit ulkoistaa sen meille, jolloin me ylläpidämme Facebook-sivuasi sovitulla aikataululla ja kiinnostavalla sisällöllä!

 
 

Aiheet: mainonta, digimarkkinointi, markkinointi, sosiaalinen media

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä