<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Facebook-uutuuksia: diaesityspostaus kokeiluun nyt!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 23.02.2016
Myynninmaailma

Facebook uudistui jälleen - nyt voit luoda diaesitys-postauksen, jossa luot max. 7 kuvasta helposti sivullasi pyörivän videon. Video lähtee perinteisen Facebook-videon tapaan itsestään pyörimään aina, kun joku sen kohdalta selaa.

Kun haluat ottaa kaiken hyödyn irti Facebook-sivustasi, kannattaa suoria kuvia ja etenkin videoita - pelkät tekstipostaukset näkyvät automaattisesti harvemmalle kuin kuvia ja videoita sisältävät postaukset. Myös Slideshow -postaus näkyy siis paljon useammalle kuin pelkkä tekstipostaus, joten kannattaa pistää tämä kokeiluun mahdollisimman pian! Voit kirjoittaa postaukseen kuten normaaliinkin postaukseen. Käytä rohkeasti mielikuvitustasi ja erotu sisällöntuotannollasi rohkeasti joukosta! Ja muista käyttää näyttäviä kuvia. :)

Jos itselläsi eivät aika tai resurssit riitä, voit ulkoistaa sosiaalisen median ylläpitosi meille - me tuotamme erottuvaa, yrityksesi näköistä sisältöä joka sitouttaa tykkääjäsi ja tuo sinulle paljon uutta näkyvyyttä. Lue lisää täällä!

Tässä simppeli ohje diaesitys-postauksen tekoon:
dia3Video näyttäisi tältä:

dia4

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä