<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Haemme Seinäjoen toimistollemme harjoittelijaa pikaisella aikataululla!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 26.02.2016
Myynninmaailma
Haluatko tulevaisuuden huippumenestyjäksi?

Näetkö itsesi tulevaisuuden huippuammattilaisena markkinoinnin ja/tai myynnin saralla? Jos näin on, meillä olisi sinulle työharjoittelupaikka tarjolla! Myynninmaailmassa pääset osaksi menestyvää yritystä, kasvavaa huipputiimiä sekä parhaalle näköalapaikalle seuraamaan yritysten myynnin ja markkinoinnin kehittämistoimenpiteitä.

Vakuuta meidät potentiaalistasi, niin takaamme sinulle mahdollisuudet edetä urallasi!

Aloitat tekemällä toimiston avustavia, vaihtelevia perustehtäviä. Ihan perusasioista siis lähdetään, mutta on täysin sinusta kiinni, millaisiksi työtehtäväsi muodostuvat ajan kanssa; otamme huomioon kykysi, intohimosi ja aktiivisuutesi. Odotamme sinulta nöyryyttä perustyön tekemiseen, mutta myös intoa kehittymään ja pääsemään eteenpäin urallasi. Takaamme, että mahdollisuuksia löytyy - sinun täytyy vain ensin näyttää, mistä sinut on tehty!

Odotamme sinulta..
  • Näppäryyttä tietokoneen kanssa
  • Office-ohjelmien tuntemusta
  • Oma-aloitteisuutta; haet uutta tekemistä aktiivisesti
  • Energisyyttä
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Luemme markkinoinnin kokonaisvaltaisen ymmärryksen eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.joukkue

 Harjoittelu voi tarvittaessa alkaa osa-aikaisesti ja muuttua sitten täysipäiväiseksi, asioista voidaan keskustella! Työskentelyn voit aloittaa vaikka saman tien. Harjoittelu on tarkoitettu jonkin koulun opiskelijoille esim. ammattikorkeakouluopiskelijalle tms.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä mahdolliset kysymyksesi Piia Väliheikille mahdollisimman pian osoitteeseen piia.valiheikki@myynninmaailma.fi tai soita vaikka saman tien numeroon 044 7149 775 (ma-pe klo. 8.00-16.00)

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä