<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Haussa myyntihenkinen asiakasvastaava (haku päättynyt)

Kirjoittanut Myynninmaailma on 06.06.2016
Myynninmaailma

 Kiitos kaikille paikkaa hakeneille! Haku on nyt päättynyt ja valinta on tehty. Uusi asiakasvastaava esitellään myöhemmin. 


Oletko tulevaisuuden tähtimyyjä? Haemme Seinäjoelle eteenpäin pyrkivää, myyntihenkistä 

ASIAKASVASTAAVAA

Hae paikkaa täältä!

Myynninmaailma Oy tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen. Meiltä löytyy saman katon alta kaikki tarvittava kasvuhaluisille yrityksille. Tutustu meihin paremmin sivuillamme täällä: www.myynninmaailma.fi.

Päätehtävänäsi on myydä myynnin ja markkinoinnin palveluitamme yritysasiakkaille. Otat asiakkaisiin yhteyttä puhelimitse ja tapaat heitä kasvotusten. Rakennat yhdessä asiantuntijoidemme kanssa ratkaisuja asiakkaiden myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi. Puhelin ja sähköposti ovat päivittäisiä työkalujasi, samoin hyvät vuorovaikutus- ja kirjoitustaidot.

Katse eteen ja suupielet ylöspäin!

Käytät aikasi tehokkaasti uusasiakashankintaan, joten asiakkaiden kontaktointi ja kohtaaminen on sinulle mieluista ja pidät jalat liikkeessä. Rohkeus, tavoitteellisuus, ennakkoluulottomuus sekä halu kehittää itseäsi ovat avaintekijöitä myyntityön onnistumisessa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa kirjallista ilmaisutaitoa
  • myynnillistä ja innostunutta otetta sekä positiivista asennetta
  • oma-aloitteisuutta.

Arvostamme lisäksi

  • markkinoinnin ja B2B-ratkaisumyynnin kokemusta
  • digimarkkinoinnin ymmärrystä
  • kaupallista peruskoulutusta

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen yrityselämään, mielenkiintoisen kehittymispaikan kasvavassa yrityksessä, asiantuntijaorganisaation tuen, tarvittavat työkalut ja järjestelmät sekä kilpailukykyisen tuloksiasi vastaavan palkkauksen.

Jos intohimonasi on asiakkaan myynnin lisääminen, ota yhteyttä!

Lisätietoja antaa Myynninmaailma Oy:n johtava asiantuntija Ville Orrenmaa, p. 044-3488087. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta. Ole nopea, sillä valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

 kansio1

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä