<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kiinnostaako työharjoittelu myynnin ja markkinoinnin parissa?

Kirjoittanut Anu Yliselä on 22.12.2016
Anu Yliselä
Seuraa:

Haemme oma-aloitteista työharjoittelijaa Seinäjoen ja Tampereen toimistoille!

Myynninmaailma Oy tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen. Meiltä löytyy saman katon alta kaikki tarvittava kasvuhaluisille yrityksille. Tutustu meihin paremmin sivuillamme täällä: www.myynninmaailma.fi.

Haluatko tulevaisuuden huippumenestyjäksi?
Näetkö itsesi tulevaisuuden huippuammattilaisena myynnin,  markkinoinnin ja sosiaalisen median saralla? Jos näin on, meillä olisi sinulle työharjoittelupaikka tarjolla! Myynninmaailmassa pääset osaksi menestyvää yritystä, kasvavaa huipputiimiä sekä parhaalle näköalapaikalle seuraamaan yritysten myynnin ja markkinoinnin kehittämistoimenpiteitä.

Sukellus digitaalisen markkinoinnin saloihin
Työhösi kuuluu mm. sosiaalisen median monipuolinen hallinta sekä itsenäisesti että yhdessä muun tiimin kanssa. Tuotat sisältöjä eri aloja edustavien asiakkaiden sosiaalisen median kanaviin, seuraat sisältöjen toimivuutta ja osallistut raportointiin sekä sisältösuunnitelman kehittämiseen. Sisältöjä tuottaessasi ja somekanavia ylläpitäessäsi osallistut myös muihin markkinointitehtäviin, kuten Google-mainonnan tekemiseen, verkkosivuston analytiikkaan ja uutiskirjeisiin.

Sinulta odotamme…
- Uteliaisuutta digitaalista markkinointia kohtaan
- Tuntemusta somekanavista (FB, Instagram, Twitter ja LinkedIn) ja Officen ohjelmista.
- Kiinnostusta Googlen työkaluihin ja markkinoinnin eri tekniikoihin
- Aktiivisuutta, energisyyttä ja tekemisen meininkiä
- Asiakaspalveluhenkisyyttä ja ihmisläheistä asennetta
- Kirjallisen materiaalin tuottamisen hallintaa
- Silmää teksteille, kuville ja videoille
- Rohkeutta kohdata monenlaisia ihmisiä sisältöä tuottaessasi

Harjoittelu on mahdollista suorittaa Seinäjoen tai Tampereen toimistolla. Harjoittelu voi tarvittaessa alkaa osa-aikaisesti ja muuttua sitten täysipäiväiseksi, sopimuksen mukaan! Harjoittelun päätyttyä on myös mahdollisuus työllistyä.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä mahdolliset kysymyksesi Anu Yliselälle osoitteeseen anu.ylisela@myynninmaailma.fi tai soita 040 4827 200.

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä