<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Helppo & ilmainen tapa tykkääjien keräämiseen Facebookissa, josta et ehkä tiennyt!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 10.05.2016
Myynninmaailma

Olitko huomannut, että ihmisiä voi pyytää tykkäämään Facebook-sivuista myös siten, että klikkaa auki postauksesta tykänneiden ihmisten listan ja kutsuu sitä kautta heidät tykkääjiksi? Tämä kannattaa muistaa tehdä aina silloin tällöin; käydä läpi julkaistut postaukset, ja lähettää kutsut menemään. Tähän menee vain pikku hetki, mutta sivullasi voi hyvinkin olla ihmisiä, jotka tykkäävät sen sisällöstä mutta eivät vielä ole kenties tiedostamattaan tykkääjinä. Tällaiset ihmiset voivat olla hyvinkin potentiaalisia tykkääjiä ja asiakkaita - heitä täytyy vain pyytää! 

Facebook-kilpailuita järjestettäessä tämä on erityisen kätevä tapa kerätä tykkääjiä. Suosittelen, että kun järjestät Facebook-kisan, pyydä aina ihmisiä mukaan päästäkseen sekä tykkäämään että kommentoimaan kilpailupostausta. Näin postaus ensinnäkin saa paremman orgaanisen näkyvyyden eli näkyy useammille, minkä lisäksi tavoitat näin helpoiten kilpailun voittajan (kun ilmoitat voitosta myös kommenttikentässä, voittaja saa viestistä ilmoituksen!). Lisäksi pystyt myös helposti kutsumaan osallistujat tykkääjiksi, jos he eivät ole sitä vielä tehneet.

 

Kilpailusi saa parhaassa tapauksessa erittäin laajasti näkyvyyttä lähdettyään hienosti liikkeelle maksullisella mainonnalla ja/tai viraalisti, eli ihmisten jaettua sitä innokkaasti eteenpäin, jolloin on kannattavaa käydä kaikki postauksesta tykänneet läpi ja laittaa kutsut liikkeelle. Yrittänyttä ei laiteta, vai mitä?

PS. Kannattaa muistaa, että Face-kisoissa sallittua on vain pyytää ihmisiä tykkäämään tai kommentoimaan postausta (tai esim. lähettämään yksityisviestejä), ei tykkäämään sivusta, jakamaan sen sisältöä tai merkitsemään ihmisiä kuvaan tai postaukseen. Lue lisää kilpailusäännöistä täältä. Monet yksityishenkilöt ovat tästä jo hyvinkin tietoisia, ja usein esim. ”tykkää & jaa”- kisoihin voi tulla negatiivisia kommentteja sääntöjen rikkomisen vuoksi, mikä voi vaikuttaa yrityksen imagoon. Pahimmassa tapauksessa Facebook voi sulkea sivun kokonaan tai jäädyttää sen joksikin aikaa. 

workstation-405768_640

Aiheet: sosiaalinen media, Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä