<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hyvää joulumieltä

Kirjoittanut Myynninmaailma on 23.12.2016
Myynninmaailma

Vuosi on lopuillaan ja kiireet painavat ihmisten mieliä. Samaan aikaan lämmin joulutunnelma valtaa lumiset kadut ja ihmisten sydämet. Me Myynninmaailmalla olemme halunneet ottaa vuosittaiseksi perinteeksi jakaa joulumieltä muille.

Osallistuimme tänä vuonna Joulupuu-keräyksen yrityshaasteeseen. Joulupuu-keräyksen idea on varmistaa, että nekin 0–17-vuotiaat lapset, jotka eivät muuten saisi joululahjaa, löytäisivät jotain kuusen alta jouluaattona. Joka vuosi yritykset voivat osallistua haasteeseen antamalla lahjakortteja, ja yksityishenkilöt voivat osallistua lahjalahjoituksin. Kati ja Perttu olivat myös vapaaehtoisina keräämässä lahjapaketteja Seinäjoella.

Viime vuonna halusimme lahjoittaa joulumieltä Seinäjoen lastensairaalalle tavaralahjoituksin. Saimme siitä julkaisemaamme somepäivitykseen kommentin, että miksei kukaan koskaan muista vanhempia ihmisiä. Otimme tästä kommentista onkeemme ja  päräytimme tällä viikolla Kivipuron palvelukeskukseen koko joukkueen voimin. Tänä vuonna siis käytimme Myynninmaailman joulukorttirahat siihen, että menimme pakettien ja herkkujen kanssa viettämään iltapäivää varttuneempien sukupolvien kanssa.

Hyvää joulua kaikille nykyisille yhteistyökumppaneille ja uusille tuttavuuksille! 

_MG_8966.jpg_MG_8967.jpg

 

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä