<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hyvinvointivinkkejä Kuortaneen Urheiluopistolta

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 21.10.2014
Ronja Hautamaki
Seuraa:

Lue täältä, miten projektimme lähti liikkeelle pari viikkoa sitten: Kohti parempaa terveyttä - hyvinvointivalmennusta henkilökunnalle :)

Eilen matkasimme vihdoin koko porukka Urheiluopistolle ottamaan selvää tuloksistamme. Tulokset olivat mieltä avartavia - osa totesi esimerkiksi luulleensa nukkuvansa hyvin, mutta todellisuudessa palautuminen yön aikana oli ollut heikkoa. Muun muassa itse luulin nukkuvani vähän mutta ihan hyvin, mutta todellisuudessa nukun enemmän ja nukahdan helpommin kuin olen luullut, mutta uneni laatu on kuitenkin melko kehnoa.

Tutkimus auttoi näkemään, kuinka paljon työpäivän aikana stressaa ja kuinka palauttavia tauot ovat olleet sekä arjen rentoutumishetkien, kuten lukemisen tai television katselun, todellisen rentoutusasteen. Näin opimme lukemaan itseämme ja hyvinvointivalmennuksen aikana myös säätelemään stressaamistamme entistä paremmin ja löydämme parhaat tavat rentoutua.

 

 

 

 

 

 

 

 

Saimme päivän aikana paljon hyviä vinkkejä hyvinvoinnin saavuttamiseksi ja saimme apua tutkimustulosten analysoimiseen. Saimme myös tulokset kyselyistä, jotka laadimme aikaisemmin - niiden perusteella meille määriteltiin mm. liikkujaprofiili joka kertoo, millä tavalla me motivoidumme ja mikä on meille mieleisin tapa liikkua. Päivän päätteeksi pääsimme tehokkaalle kahvakuulatunnille. Puuh. Koko porukka oli hienosti mukana!

Seuraavalla kerralla pääsemme kuntotesteihin ja meille suoritetaan mm. kehonkoostumustesti. Näin saamme konkreettisia lukuja ja meille muodostetaan tavoitteet sekä liikkumissuunnitelma, joka räätälöidään kullekin omanlaiseksi tarpeiden mukaan. Kivaa! Josko sitä nyt saisi itseään niskasta kiinni ja pääsisi kuntoon ensi kesäksi. :)

 

Aiheet: hyvinvointi, liikunta, myynninmaailma, ruokavalio, terveys, urheiluopisto, vinkkejä, yrittäjyys

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä