<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Joukkueemme luova osaaminen täydentyy - tervetuloa Milla!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 01.12.2017
Myynninmaailma

Milla.jpgSana Myynninmaailman avoimesta paikasta kiiri Turkuun saakka, josta se tavoitti nyt Myynninmaailman joukkueessa pelaavan Milla Ilkamon. Milla toimii pääasiassa Tampereen toimistolla graafikkona, joka hallitsee yritysilmeet logoineen ja värimaailmoineen, painovalmiiden markkinointimateriaalien tuottamisen sekä digimarkkinoinnin puolen ja sosiaalisen median kampanjat. Millan vahvuuksiin kuuluu myös valokuvaus.

Piirtäminen on ollut osana Millan elämää jo pienestä pitäen ja hänen unelmanaan oli toimia tulevaisuudessa taiteen parissa. Tie vei kuitenkin graafisen suunnittelun pariin, josta Milla löysi itselleen mieluisan ammatin. Milla ei pelkää tyhjää paperia, ja suhtautuu projekteihin aina asenteella: kaikki mihin ryhdytään, ne viedään kunnolla maaliin saakka. 

Työssä Milla kokee tärkeäksi tyytyväisen asiakkaan lisäksi tuotetun aineiston laadun, sujuvan viestinnän sekä lisenssien, graafisen ohjeiston ja deadlinen noudattamisen. Aineistot valmistetaan aina niiden kohderyhmää ja käyttötarkoitusta vastaaviksi, kunnioittaen asiakkaan toiveita sekä markkinoitavan organisaation, tuotteen tai palvelun brändiä ja visuaalista identiteettiä. Taiteessa ja työssä hän pyrkii luomaan merkityksellistä ja ajatuksia herättävää aineistoa.

Millan vapaa-aika kuluu erilaisten musiikkitapahtumien parissa. Niissä Milla toimii vierailijana tai osana tapahtumien tuotantoa.

Millan vahvistamana pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä monipuolisempaa graafista suunnittelua ja toteutusta, joka tukee rooliamme kokonaisvaltaisena myynnin ja markkinoinnin kumppanina. Tervetuloa mukaan Milla!

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä