<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kartellien murtajien jalanjäljissä

Kirjoittanut Markus Jokinen on 09.09.2015
Markus Jokinen

Markus JokinenKirjoittanut Markus Jokinen

Myynninmaailman Tampereen toimipiste löytyy Rantatunnelin suuaukolla sijaitsevasta vanhasta Haarlan paperitehtaasta. Suuri punatiilinen rakennus onkin monelle Tamperelaiselle tuttu maamerkki Tampereelle saavuttaessa.  Aikanaan alueelle perustettiinkin tehtaita juurikin hyvien liikenneyhteyksien vuoksi. Haarlan paperitehtaan perustamisen syy oli kuitenkin hieman nykyiselle talouselämälle oudompi. Rafael Haarla perusti sen saadakseen halvemmalla paperia paperintuottajien muodostaman kartellin ulkopuolelta.

Rakennus viettää pian 100-vuotisjuhliaan, mutta kartelleja siellä ei sentään enää murreta, ainakaan suoranaisesti. Sen sijaan kunniakasta suomalaista teollisuushistoriaa huokuvassa rakennuksessa koodarit murtavat koodiongelmiaan, kuntoilijat omia rajojaan ja Myynninmaailman Tampereen toimisto asiakkaiden myynnin esteitä. Tampereen toimistomme kanssa samoissa tiloissa toimivat myös yhteistyökumppanimme iDiD ja Mainostoimisto Propaganda. Yhteisten toimitilojen ansiosta tiedämme paremmin, miten kumppanimme juovat kahvinsa ja mistä he tilaavat pizzansa. Tämän ansiosta yhteistyöstämme onkin tullut tuloksekkaampaa.

Myynninmaailman toimisto Tampere

Pelkällä historian havinalla ei myyntiä toki kasvateta, vaan tarvitaan myös asiantuntijoita ratkaisemaan asiakkaiden myynnin haasteita niin Google-markkinoinnin, markkinoinnin johtamisen kuin myyntiprosessin osalta. Tampereen toimipisteen konkari on vasta tänä vuonna manselaistunut myyntipäällikkö Miika Perander, joka tulee viihtymään Pirkanmaan laskettelurinteissä lautaillen ja Tesoman kaduilla longboardaillen. Hänen lisäkseen minä ratkaisen myyjän roolissa asiakkaiden myynnin haasteita. Minuun saattaa hyvinkin törmätä Kaupissa vaimoni ja koiramme kanssa lenkkeilemässä tai keskustan burgeripaikoissa. Asiantuntijana verkkokaupan liikenteen kasvattamisessa, sosiaalisen median ylläpidossa ja Google-työkalujen tehokkaassa käytössä asiakkaitamme parempiin tuloksiin johdattaa entinen Zalandolainen ja uusi tamperelainen Essi Tuominiemi. Hän viihtyy Hervannan kuntosaleilla ja hänen taklauksensa uhriksi voi joutua puistofutiksessa, jossa on Tampereen kovimmat ottelut.

Toivotammekin kaikki tervetulleeksi tutustumaan arvokkaassa rakennuksessa sijaitsevaan Tampereen toimipisteeseemme ja kertomaan samalla etenkin uusille tamperelaisille mansen parhaat menovinkit!

Lähteet: http://www15.uta.fi/koskivoimaa/kaupunki/1918-40/VIII.htm

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä