<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kiinnostaako työharjoittelu sosiaalisen median ja markkinoinnin parissa?

Kirjoittanut Myynninmaailma on 01.06.2016
Myynninmaailma

twitter-292994_1280

HAUSSA TYÖHARJOITTELIJA MYYNNINMAAILMAN SEINÄJOEN TOIMISTOLLE!

 Myynninmaailma Oy tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen. Meiltä löytyy saman katon alta kaikki tarvittava kasvuhaluisille yrityksille. Tutustu meihin paremmin sivuillamme täällä: www.myynninmaailma.fi.

OTA SUUNTA KOHTI HUIPPUA

Opiskeletko korkeakoulussa ja näet itsesi tulevaisuuden huippuammattilaisena markkinoinnin ja sosiaalisen median saralla? Jos näin on, meillä olisi sinulle työharjoittelupaikka tarjolla! Myynninmaailmassa pääset osaksi menestyvää yritystä, kasvavaa huipputiimiä sekä parhaalle näköalapaikalle seuraamaan yritysten myynnin ja markkinoinnin kehittämistoimenpiteitä.

SUKELLA SOSIAALISEN MEDIAN MAAILMAAN

Harjoittelujaksosi aikana pääset seuraamaan lähietäisyydeltä myynnin ja markkinoinnin tekemistä mitä erilaisimmille yritykselle. Työssäsi opit mm. sosiaalisen median monipuolista hallintaa, tavoitteellista sisällön suunnittelemista, sisältöjen tuottamista eri aloja edustaville asiakkaille sekä tulosten analysointia. Taitojesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan pääset osallistumaan myös muihin markkinointiprojekteihin. Tukenasi sinulla on monipuolinen asiantuntijatiimi.

SINULTA ODOTAMME

  • Tuntemusta somekanavista ja Officen ohjelmista. Muu tietotekninen osaaminen luetaan eduksi.
  • Aktiivisuutta, energisyyttä ja tekemisen meininkiä
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja ihmisläheistä asennetta
  • Kirjallisen materiaalin tuottamisen hallintaa
  • Silmää kuville ja videoille
  • Rohkeutta kohdata monenlaisia ihmisiä

 Harjoittelu voi tarvittaessa alkaa osa-aikaisesti ja muuttua sitten täysipäiväiseksi, sopimuksen mukaan. Työn suunniteltu alkamisajankohta on 1.9.2016.

Eikö juuri tämä harjoittelupaikka natsannut ajatuksiisi? Ota meihin yhteyttä ja kerro ajatuksistasi, sillä osaamisellesi voi olla tarvetta myöhemmin! 

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä mahdolliset kysymyksesi Piia Väliheikille osoitteeseen piia.valiheikki@myynninmaailma.fi tai soita 044 7149 775.

Aiheet: markkinointi, myynnninmaailma, Rekrytointi, sosiaalinen media, Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä