<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kuukauden työntekijä - Perttu Nelimarkka

Kirjoittanut Myynninmaailma on 14.10.2016
Myynninmaailma

Kuukauden työntekijä on jälleen valittu. Tällä kertaa kuukauden työntekijän pystin omistajaksi valikoitui Perttu Nelimarkka.

kuukaudentyntekij.jpegPerttu aloitti Myynninmaailmalla asiakasvastaavana kaksi kuukautta sitten, Hän on tullut alusta asti loistavasti toimeen työkavereidensa kanssa. Myös hänen reipas ja periksiantamaton asenteensa on huomattu. Näistä kertoo hänen työpöydällään komeileva kuukauden työntekijän pysti ja työkavereiden kommentit: "Perttu on joukkuepelaaja" ja "Pertulla on hyvä, positiivinen asenne".

Pertun työnkuvaan kuuluu uusasiakashankinta. Päivät kuluvat paljon kentällä ja asiakastapaamisissa. Kentällä Perttu viihtyykin itse parhaiten: "Parasta tässä työssä on nopeatempoisuus, päivien vaihtelevuus sekä ennen kaikkea asiakkaiden auttaminen ja heidän tarpeidensa läpikäyminen".

"Kaksi kuukautta Myynninmaailmalla, tässä toimenkuvassa on mennyt nopeasti. Työkaverit ovat mahtavia ja uutta oppia on tullut paljon." Haasteitakin on tullut jo vastaan, mutta Pertun asenne ei ole hyytynyt. 

Perttu kiittää työkavereita valinnastaan: "Mukava kuulla että työkaverit arvostavat omaa tekemistä!"

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä