<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kuukauden työntekijä - Teemu Lahti

Kirjoittanut Myynninmaailma on 13.09.2016
Myynninmaailma

Kuukauden työntekijä on jälleen valittu, ja tällä kertaa äänet kokosi työharjoittelijamme Teemu Lahti! 


Teemu on ollut Myynninmaailmalla työharjoittelijana maaliskuusta saakka, ja mies on ollut ilmeisen tykätty. Kommentteja tiedustellessa työkavereilta satelee vain posiitivissävytteisiä kommentteja. ”Komea nuorimies”, hihkaisee Joonas.

Alun perin Sievistä kotoisin oleva Teemu on asunut Seinäjoella nyt melkein pari vuotta. Teemu opiskelee Seinäjoen ammattikorkeakoulussa liiketaloutta kolmatta vuotta ja erikoistuu henkilöstöhallintaan/liiketoiminnan kehittämiseen. Harjoittelupaikan myötä kiinnostus myös markkinointia kohtaan on kasvanut. ”Voisin ihan hyvän nähdä itteni tekemässä markkinointiinkin liittyviä hommia tulevaisuudessa”, kertoo Teemu.

Harjoittelussaan Teemu on saanut tehdä monipuolisesti kaikenlaista. Työhön on sisältynyt niin asiakasrekisterin ylläpitoa, Google-mainontaa kuin IT-tukihenkilönäkin toimimista. ”Mun tehtäväni on tehdä aika paljon kaikkea sellasta, joka helpottaa asiantuntijoiden työtä.” Juuri monipuolisuus ja auttaminen ovatkin olleet harjoittelupaikassa sitä parasta antia. Sekä tietenkin mahtavat työkaverit!

Teemun työharjoittelu päättyy 27.9. Ulospäinsuuntautunut ja oma-aloitteinen mies on hoitanut hommansa suorastaan esimerkillisesti ja tiedämme jo nyt, että tulemme kuulemaa jatkossa paljon huokailua: ”Kunpa Teemu olisi täällä”.  

20160912_123443.jpg

 

Aiheet: myynninmaailma, myynnninmaailma

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä