<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lakeusrekry Oy kasvatti harteitaan

Kirjoittanut Myynninmaailma on 22.10.2014
Myynninmaailma

Kaksi vuotta Seinäjoella aktiivisesti toiminut Lakeusrekry kasvoi syksyn aikana itsenäiseksi osakeyhtiöksi. Tähän saakka Lakeusrekry on ollut isäntäyrityksiensä Myynninmaailma Oy:n sekä Profit with People Oy:n alaisuudessa. Myös yhtiön hallitusta on vahvistettu. Yrittäjien Tuomo Ojalan ja Mikko Isoniemen lisäksi hallituksessa istuu nyt Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin apulaisjohtaja Tomi Kohtanen.

Nousujohteisen liiketoiminnan tuloksena syksyn aikana on palkattu myös yksi työntekijä. Kuortanelainen Päivi Virtaniemi vastaa Lakeusrekryssä yhteyspäällikön tehtävistä. Päivillä on takanaan seitsemän vuoden ura yrittäjänä ja Lakeusrekryssä hän tekee rekrytointityön lisäksi myyntiä, markkinointia ja vastaa yhteysliikenteestä toimijoiden välillä.
Tutustu toimistoon ja voita Sportin liput! :)

Toiminnan kasvun myötä yritykselle on hankittu lisäksi uudet toimitilat. Seinäjoen Elinkeinotalon 3. kerroksessa on valjastettu kaksi toimistotilaa rekrytointityötä ja haastatteluita varten. Yritystoimintaan sekä uusiin tiloihin on mahdollista tutustua tiistaina 28.10 klo 9-17 kahvittelun ja juttelun merkeissä. Päivän aikana arvotaan kaksi kappaletta Vaasan Sportin VIP-lippuja Sport-KalPa peliin 11.12.

 

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä