<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Luova osaaminen astuu taloon - tervetuloa Tommi!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 26.04.2017
Myynninmaailma

Pelikentällä menestyminen vaatii jatkuvaa sopeutumista ja kehittymistä. Korjausliikkeitä on tehtävä aina, jotta lopputuloksesta tulisi paras mahdollinen. Tarvitaan palautetta, ja tarvitaan kykyä kuunnella palautetta.  Me olemme paitsi kuunnelleet, myös sisäistäneet palautteen, ja nyt rymistämme pelikentälle mukanamme luovan alan vahvaa osaamista.

tommi.jpgMyynninmaailman tiimin uusin jäsen on Tommi Hallila, joka aloitti meillä projektipäällikkönä ja kehittää kokonaisvaltaisen myynnin ja markkinoinnin palveluidemme luovaa puolta. Yli 8 vuotta mainostoimistossa työskennellyt Tommi on toteuttanut uransa aikana satoja verkkosivuprojekteja, laajasti monikanavaista videotuotantoa ja suunnitellut runsaasti erilaisia televisio- ja somekampanjoita. Vahvaa visuaalista osaamista täydentää pitkä kokemus digitaalisen markkinoinnin toteuttamisen ja kehittämisen parissa.

Myynninmaailmalle Tommi otettiin avosylin vastaan, ja mies itsekin tuntuu pitävän uudesta työympäristöstään. ”Kyselin omilta kontakteiltani mielipiteitä Myynninmaailmasta, ja niissä korostui vahva, positiivinen pöhinä ja kasvuhakuisuus. Porukkaa kehuttiin ammattimaiseksi, ja yhteistyö heidän kanssaan oli toiminut hyvin, joten työtarjoukseen oli helppo tarttua. Koin heti ensimmäisestä päivästä lähtien kuuluvani porukkaan. Työyhteisöstä huokuu nuorekas ja mukava ilmapiiri, jossa kaikki keskustelevat ja tekevät tiimityötä. Myös johtoporras osaa työnsä hyvin, mikä näkyy oikeanlaisena tiimin ja palveluiden johtamisena. Hyvä tiimityö näkyy myös asiakastyössä.”

Alajärveltä kotoisin oleva mies asuu Seinäjoella perheensä kanssa. Kun työt eivät kutsu, hän viettää aikaansa maastopyöräilyn, penkkifutiksen ja kahden lapsen kanssa temmeltäessä. Kesät menevät mukavasti keikkaillessa, sillä hän myös soittaa kitaraa suomirock-painotteisessa coverbändissä.

Tommin osaamisen ja kokemuksen saaminen mukaan joukkueeseen tukee kehitystämme kohti B2B-asiakkaidemme kokonaisvaltaista myynnin ja markkinoinnin kumppanuutta. Luova projektinhallinta ja johtajuus on nyt omissa käsissämme, minkä ansiosta voimme rakentaa vaikuttavat materiaalit sujuvasti osaksi asiakkaidemme myynnin ja markkinoinnin strategista kokonaisuutta.

 

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä