<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Mikä on verkkokauppaklubi ja miten sinä pääset mukaan

Kirjoittanut Henri Raatikainen on 30.07.2012
Henri Raatikainen
Seuraa:

Mikä on verkkokauppaklubi?

Verkkokauppaklubi on Myynninmaailman ja I-Mediat Oy:n kesäkuussa 2012 perustama klubi. Tarkoituksena on auttaa ja kehittää Etelä-Pohjanmaan verkkokauppiaiden toimintaa. Tasaisin väliajoin kokoontuva klubi on ilmainen kaikille alueen verkkokauppiaille. Eli ainoa pääsyvaatimus on että yrityksellä on oma verkkokauppa.

Tilaisuuksia on usein vierailevia luennoitsijoita kertomassa omia kokemuksia siitä miten tapahtui verkkokaupan lanseeraus, millä keinoin hoidettiin markkinointi sekä millaisia muutoksia kokonaismyyntiin on verkkokauppa vaikuttanut.

Miksi tulisit mukaan?

Kasvatat tilaisuuksissa tietoa verkkokaupan mahdollisuuksista ja keinoista kasvattaa liikevirtaa. Lisäät tietoa eri keinoista miten hoidat oman verkkokaupan markkinointia sekä lisäät myyntiä. Lisäksi pääset verkostoitumaan muiden alueen verkkokauppiaiden kanssa ja vaihtamaan kokemuksia millaisia mahdollisia haasteita verkkokaupan pitämisessä voi olla.

Osallistumalla klubiin pääset vaikuttamaan sisältöön, sillä klubilaisten toiveita tapahtumien sisältöön kuunnellaan aktiivisesti ja tapahtumat pyritään muokkaamaan osallistujien tarpeiden mukaan. Tämä on kuitenkin ensisijaisesti verkkokauppiaiden oma klubi.

Miten pääset mukaan?

Seuraava verkkokauppa klubi on keskiviikkona 29.8.2012. Kokoontuminen on Seinäjoella Hotel Sorsanpesän tiloissa.

Ilmoittaudu nyt mukaan ja varmista paikkasi verkkokauppiaiden eliitissä!

Kirjoittanut Henri Raatikainen

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä