<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Miksi käydä seminaareissa kuten Nordic Business Forum?

Kirjoittanut Mikko Isoniemi on 10.10.2013
Mikko Isoniemi
Nordic Business Forum -seminaari on noussut todella nopeasti Suomen tärkeimmäksi liike-elämän seminaariksi. On vaikuttavaa kuinka nuoret alle 30 -vuotiaat kaverit järjestävät vuodesta toiseen mahtavan seminaarin. Tänäkin vuonna tunnelma oli käsin kosketeltava ja lamasta ei ollut tietoakaan.
Saako erilaisista liike-elämän seminaareista ja tapahtumista sitten mitään irti? Vievätkö ne vain aikaa ja jaksamista ”kunnon” töistä? Me olimme muutama viikko sitten Eijan kanssa NBF:ssä ja nyt meillä on entistä kovempi draivi päällä.


Tämän vuoden NBF -seminaari todella säväytti kokonaisuutena. Lavalle asteli vakuuttava joukko puhujia niin Suomesta kuin ulkomailta. Suurimpana nimenä oli Jack Welch, joka toimi muun muassa General Electricin pääjohtajana 1981-2001. Ammattipuhujat saivat luotua saliin äärettömän energian, joka tarttui ja se antaa jatkossa paloa omaan työhön.

Kovien puhujien ja toimivien järjestelyjen lisäksi tarjolla oli yllätyksiä, kuten NBF:n toimitusjohtaja Hans-Peter Siefen paljasti toivottaessaan meidät tervetulleeksi Jyväskylään. Yllättävät esiintyjät, kuten Vesa-Matti Loiri vapauttivat tunnelmaa salissa ja myös kertoivat muutaman innostavan sanan omasta yrittäjyydestään. NBF tarjosi seminaarin loppuun vielä suurimman yllätyksen. He paljastivat ensi vuoden entistä kovemmat puhujat.

Lavalla Henkka Hyppönen ja Jack Welch  

 

Mitä muuta kuin uutta energiaa ja inspiraatiota seminaarit, kuten NBF voivat antaa? Minä olen aina käynyt aktiivisesti seminaareissa ja paljon myös ulkomailla asti. Ulkomailta tarttuu mukaan usein jotain uutta etuajassa. Seminaarien avulla pysyy hereillä ja tapaa kollegoita. Seminaarit tarjoavatkin tilaisuuden pysähtyä ja miettiä omaa toimintaa uudesta näkökulmasta. Verkostosi laajenevat varmasti, kun vain olet aktiivinen. Saatat myös törmätä asiakkaaseen ja tehdä kauppaa.

Ole rohkea ja lähde hakemaan uusia tuulia erilaisista seminaareista. Ne ovat kohtuudella nautittuina hyviä välipaloja omaan arkeen. Ensi viikolla blogissamme on luvassa NBF:n innoittamia vinkkejä myyntiin ja markkinointiin.

Aiheet: myynnninmaailma

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä